Sevdiğim kız yazdığım mesaja kalp emojisi attı

Dostum biraz aklını çalıştır. İki kez red etmiş seni. Kabul etse olacak mısın ? Ciddi misin ? Her neyse kalbi tamam demek için kullanan çok oluyor o düşündüğün şey için değildir kesinlikle. Kesinlikle deme sebebim gayet açık bu arada.

Dostum biraz aklını çalıştır. İki kez red etmiş seni. Kabul etse olacak mısın ? Ciddi misin ? Her neyse kalbi tamam demek için kullanan çok oluyor o düşündüğün şey için değildir kesinlikle. Kesinlikle deme sebebim gayet açık bu arada.
Kanka çok fazla darlamıştım. Bu sefer nazikçe konuştum hiç olmadığım kadar samimi oldum. Çok anlayışlı biri reddetmesinin sebebi kesinlikle benim.

Kanka çok fazla darlamıştım. Bu sefer nazikçe konuştum hiç olmadığım kadar samimi oldum. Çok anlayışlı biri reddetmesinin sebebi kesinlikle benim.
Ama 2 kez reddetmiş seni yani hani ilki okey diyelim ama ikincisi de olduysa kesinlikle istemiyodur seni. Beni ne kadar dinlersin bilmem ama olmaz bence ve kendin olarak biraz gururun olmalı.

Ama 2 kez reddetmiş seni yani hani ilki okey diyelim ama ikincisi de olduysa kesinlikle istemiyodur seni. Beni ne kadar dinlersin bilmem ama olmaz bence ve kendin olarak biraz gururun olmalı.
Olay şöyleydi aslında
Ben bir kere teklif ettim ve doğru düzgün konuşamadım, sevdiği başka biri olduğunu söyledi. İkinci kez ise bir arkadaşım benim yerime konuştu, bu sefer de, ama 1 ay sonrası falan olduğu için hala aynı kişiyi seviyordu. Anladığım kadarıyla sevdiği kişiden vazgeçmiş, bayadır konusuyoruz ne zaman yazsam cevap veriyor, eskiden sadece görüldü atıyordu. Sürekli benimle konuşuyor. ben görüldü atsam bile trip atıyor neden görüldü attın diye. Ama dediğin gibi boş umutsa tamam o halde.

Olay şöyleydi aslında
Ben bir kere teklif ettim ve doğru düzgün konuşamadım, sevdiği başka biri olduğunu söyledi. İkinci kez ise bir arkadaşım benim yerime konuştu, bu sefer de, ama 1 ay sonrası falan olduğu için hala aynı kişiyi seviyordu. Anladığım kadarıyla sevdiği kişiden vazgeçmiş, bayadır konusuyoruz ne zaman yazsam cevap veriyor, eskiden sadece görüldü atıyordu. Sürekli benimle konuşuyor. ben görüldü atsam bile trip atıyor neden görüldü attın diye. Ama dediğin gibi boş umutsa tamam o halde.
Yedekten çıkmışsın belli kız gel gel diyor sana. Ama gururu olmalı insanın. Sana o kadar bakmayan kızı görüldü atan kızı, seni hiç sayan kızı bu sefer sen mi kabul edeceksin hayır. Hayatında ne çok kız geçicek gidicek kızı engellemek en iyisi. Ama çok ağır duyguların varsa hayatını etkiliyorsa devam edebilirsin ona da saygı duyarım.

Yedekten çıkmışsın belli kız gel gel diyor sana. Ama gururu olmalı insanın. Sana o kadar bakmayan kızı görüldü atan kızı, seni hiç sayan kızı bu sefer sen mi kabul edeceksin hayır. Hayatında ne çok kız geçicek gidicek kızı engellemek en iyisi.
Kaç yıllık şu hayatımda ilk defa bir kızla bu kadar samimi oldum. Onunda bildiğim kadarıyla hiç sevgilisi olmadı. O yüzden istedim zaten. Ama söylediğini mantıklı buluyorum açıkçası. Eğer şayet teklif ederse kendisi ki ben teklif etmeyeceğim, duruma göre bakarım.

Selam, daha önce teklifimi 2 kere reddeden kız (1-1.5 sene önce) bugün attığım mesaja '💗' ifadesini bıraktı. Sizce öylesine mi yoksa umutlanmalı mıyım? Dediğim gibi daha önce 2 kez reddetti.
İlgi verip peşinden koştukça olduğun yerde sayarsın anca. Benim haddime değil ama biraz gurur yapmalısın. Flörtleşmiyorsanız attığı emoji hiçbir anlama gelmiyor.
Anladığım kadarıyla sevdiği kişiden vazgeçmiş, bayadır konusuyoruz ne zaman yazsam cevap veriyor, eskiden sadece görüldü atıyordu. Sürekli benimle konuşuyor. ben görüldü atsam bile trip atıyor neden görüldü attın diye.
İlgin kızın hoşuna gittiği için cepte tutuyor.

Daha önce 2 kez reddetmiş kıza 3. kez neden yazacaksın ki? Bizim insanımız gerçekten ayran gönüllü. Şu kız ya da bu erkek bana bakıyor. Acaba benden hoşlanıyor mu? 🤔 Bu triplere neden giriyorsunuz? Belki içinden geldiği için kalp emojisi koymuştur. Sevip sevmediğini anlayabilmek için bir kriter değil bu.

Tavsiyeniz için sağolun. Büyük hatadan döndüğümü düşünüyorum. Kendime göre kafa yapısı olarak uyan, helal süt emmiş birini bulurum illa. Tekrardan hepinize teşekkürler
Daha önce 2 kez reddetmiş kıza 3. kez neden yazacaksın ki? Bizim insanımız gerçekten ayran gönüllü. Şu kız ya da bu erkek bana bakıyor. Acaba benden hoşlanıyor mu? 🤔 Bu triplere neden giriyorsunuz? Belki içinden geldiği için kalp emojisi koymuştur. Sevip sevmediğini anlayabilmek için bir kriter değil bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı