Sevdiğim kıza açılamıyorum

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Bir şekilde arkadaşı olmaya çalışacağım.
Gerisi basit gibi.
Zaten nasıl biri olduğunu, bana nasıl davrandığına bakacağım. Tekrar teşekkür ederim.

Bakalım hocam, bir şekilde arkadaş olmaya çalışacağım. Bana nasıl davrandığına bakacağım. Gerisi bana kalmış, utangaçlığımı yenebilirsem iyi olur.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Düşün, mantığını kullan, ve gör. Bir vajina peşinde koştururken neler kaybettiği gör. Daha yaşın küçük, hayatta yapacak daha önemli ve dolu şeyler var. Ders çalış, kendini geliştir, arkadaşlarına ve ailene değer ver... Bu senin hayatın, hayatını boş işlerle pisletemezsin.

Aynen oyle kardes. Ben universiteye kadar sevgili yapmayacagima soz verdim ve bu sozumu de tuttum. Insanin iradesini gostermesi kadar guzel bir sey yok.

Merhaba kardeşim sakın öyle düşünme o kıza açılmalısın yoksa sonra daha kötü olursun.
Eğer o kızla tanışmak istiyorsan yanına gidip merhaba falan deme okuduğu kitapları incele bak elinde okuma kitabı falan varsa de ki bende o kitabı okuyorum işte ne düşünüyorsun bu kitap hakkında vs. eğer öyle bir şey yapabilirsen sonra ismini de sorursun sonra dersin ki işte sosyal medya hesabını alabilir miyim sohbetin hoşuma gitti. Eğer bunu yapabilirsin %30'unu yapmış olursun ve gerisi sana kalır artık. O kıza kendini daha da tanıtman ve kendini sevdirmen lazım. Ha eğer kitap meselesi olmuyorsa şarkılar üzerinden de gidebilirsin. Elinde kitap falan görüyor musun hiç öncelikle onu bir öğrenelim.

Rica ederim. Arkadaşı olmaya çalışırken kıza küçük iltifatlar etmeyi ihmal etmeyin. Kanka olma yoluna doğru ilerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…