Sevdiğim kıza açılmak için yanına gitmeli miyim?

MehmetcanFrie

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Hoşlandığım kız var bir tane, o da beni seviyor. Normal de parka gelirdi ama 2-3 haftadır gelmiyor nedense, o yüzden onu göremiyorum. Sizce yarın okulunun çıkış saatine kıza açılmak için gitmeli miyim? Doğru bir şey mi? Gitmezsem başka bir şekilde acilamam, Instagram falan kullanmıyor çünkü. Sapik gibi gözükmem değil mi? Bundan başka şansım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Hoşlandığım kız var bir tane, o da beni seviyor. Normal de parka gelirdi ama 2-3 haftadır gelmiyor nedense, o yüzden onu göremiyorum. Sizce yarın okulunun çıkış saatine kıza açılmak için gitmeli miyim? Doğru bir şey mi? Gitmezsem başka bir şekilde acilamam, Instagram falan kullanmıyor çünkü. Sapik gibi gözükmem değil mi? Bundan başka şansım yok.

Hocam parka gelirdi derken seninle konuşmaya mı geliyordu, iletişim var mı aranızda.

Arkadaşlar merhaba. Hoşlandığım kız var bir tane, o da beni seviyor. Normal de parka gelirdi ama 2-3 haftadır gelmiyor nedense, o yüzden onu göremiyorum. Sizce yarın okulunun çıkış saatine kıza açılmak için gitmeli miyim? Doğru bir şey mi? Gitmezsem başka bir şekilde acilamam, Instagram falan kullanmıyor çünkü. Sapik gibi gözükmem değil mi? Bundan başka şansım yok.

Parka çağır okulda bu işler konuşmak mantıklı gelmiyor bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı