Sevdiğim kıza açılmak istiyorum

Zaten hemen kızın yanına gidip seni seviyorum fln de demiyorum. Ortak arkadaşın varsa o aracı olsun bi tanış

Bunun bazı arkadaşları var yanından hiç ayrılmıyorlar o sıkıntı yoksa konuşabilirim.

Bende de o sıkıntı vardı ama işte sınıfına gidip kitap falan istedim lazım diye sonra teşekkür falan derken konuşmaya başladık.

Ama işte hayat her ne kadar iyi gitsede kız bahaneler uydurup istemedi.

Hocam ne yaptın.

Son düzenleme:
@LOKİ25 hocam size gerçeği söyleyeyim. Emin ol kızlar özgüvensiz olduğunuzun kokusunu bir kilometreden alıyorlar. Bunun için en mantıklısı özgüvenli olup kendini geliştirip yoluna bakma tip konusu ise cidden iyi tipli olursan başarı ihtimalin inanılmaz artar ama o da yüz kişiden belki 5-10 kişidir. Onlar bile özgüvensiz olsa emin ol yine bu sorunları yaşıyor.

Şeyi yazmayı unutmuşum gidipte başka arkadaşı aracılığı ile konuşursa kıza direk ben senle birebir konuşacak özgüvende değilim mesajını verecek.

@Loki25 hocam size gerçeği söyleyeyim. Emin ol kızlar öz güvensiz olduğunuzun kokusunu bir kilometreden alıyorlar. Bunun için en mantıklısı öz güvenli olup kendini geliştirip yoluna bakma tip konusu ise cidden iyi tipli olursan başarı ihtimalin inanılmaz artar ama o da yüz kişiden belki 5-10 kişidir. Onlar bile öz güvensiz olsa emin ol yine bu sorunları yaşıyor.

Şeyi yazmayı unutmuşum gidip de başka arkadaşı aracılığı ile konuşursa kıza direk ben senle birebir konuşacak özgüvende değilim mesajını verecek.

Eyvallah reis.

Bende de o sıkıntı vardı ama işte sınıfına gidip kitap falan istedim lazım diye sonra teşekkür falan derken konuşmaya başladık.

Ama işte hayat her ne kadar iyi gitsede kız bahaneler uydurup istemedi.

Hocam ne yaptın.

Kız benden hoşlanıyor gibi geldi çünkü sürekli okulun kapısının önünde duruyor ve bana bakıyor. Birkaç gündür böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı