Sevdiğim kıza hediye almak

Ayıp olmadığını biliyorum ama dediğim gibi ya aramızdaki samimiyet zarar görürse.

Yani o cümlede ben sanal ortamda beni biraz umursamıyor anlamında bir şey yazmak istemiştim aslında.

Bazı insanlar yüz yüze harika ama telefonda yazışırken bambaşka davranışlar sergileyebiliyorlar. Bu garip bir durum bende yaşadım ama durumun enteresan bir çözülmezliği var. Sorsan ben aynı ben derler.

Ayıp olmadığını biliyorum ama dediğim gibi ya aramızdaki samimiyet zarar görürse.
Kankam bak simdi. Sana bir abin olarak soyleyeyim. Bu sana kalmis bir olay. Olay nasil isler sana soyliyim ama ilk karar vermen gerek. Bu kizi arkadas olarak mi istiyorsun sevgili olarak mi? Onun kararini ver cunku bu ise girdiginde arkadas kalmak cogu zaman kolay olmuyor. Diyelim ki sevgili olmak istedin. Kizla mesajlarsin disariya cagrirsin beraber gezersin dolasirsin. Bazi seyler orda burda gezerken konusurken oturur onu biz burdan bilemeyiz. Kizla vakit gecirmen lazim. Zaten bir kac kere disari ciktiginizda (gelirse) orda belli olur hersey. Kendi bile yazar bu haftasonu birsey yapiyor musun falan diye? Yazmasa bile en azindan bir muhabbet icine girer senle. Bir donem beraber dolasip muhabbet ettikten sonra istersen acila bilirsin. Acilinca bu kadin milleti 50/50 iyi kotu cevap verebilir. Burda onemli olan senin durusun olacak. Diyelim kiza soyledin acildin. Hayir dese bile ordan cikisin su olmali. Ben senin dusuncelerini anlayisla karsiliyorum ve tabiki bu senin secimin ama ben gonlumdekini sana actigim icin mutluyum en azindan besledigim duygularin karsiliksiz oldugunu gordum.(Bu sistem red'i yiyince soylenir ve o kiz yuzde 30 ihtimal ile belki gelir belki gelmez). Evet derse cok mutlu oldum boyle dusunmene icim rahatladi dersin. Orasi kolay zaten.

Suan:
1.Vakit Gecir ve Tani
2. Disarda gezerken kendine sor begeniyor muyum diye!
3. Zaman gecsin daha da tani
4.Bir yemekte Acil (Burda kucuk bir hediye verebilirsin)

Kesinlikle bu arkadaşı dinle ve uygula.

Abi sana her şey için teşekkürler. Eğer bu kızla aramızda güzel şeyler geçerse senin sayende olur ve sana bütün minnettarlığımı iletmek isterim. İnşallah sonu iyiye gider. Dediklerini uygulayacağım.

Abi bir soru daha soracağım sakıncası yoksa. En sonda sıralamışsın ya hani bunu kaç hafta kadar götüreyim. Kendimi hazır hissedene kadar mı yoksa ne bileyim 1-2 ay boyunca beraberken en sonda söyleyeyim mi?

Abi bir soru daha soracağım sakıncası yoksa. En sonda sıralamışsın ya hani bunu kaç hafta kadar götüreyim. Kendimi hazır hissedene kadar mı yoksa ne bileyim 1-2 ay boyunca beraberken en sonda söyleyeyim mi?

Hazır hisettiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…