Kankam bak simdi. Sana bir abin olarak soyleyeyim. Bu sana kalmis bir olay. Olay nasıl isler sana söyleyeyim ama ilk karar vermen gerek. Bu kizi arkadas olarak mi istiyorsun sevgili olarak mi? Onun kararini ver cunku bu ise girdiginde arkadas kalmak cogu zaman kolay olmuyor. Diyelim ki sevgili olmak istedin. Kizla mesajlarsin disariya cagrirsin beraber gezersin dolasirsin. Bazi seyler orada burada gezerken konusurken oturur onu biz buradan bilemeyiz. Kizla vakit gecirmen lazim. Zaten birkaç kere disari ciktiginizda (gelirse) orada belli olur her şey. Kendi bile yazar bu hafta sonu bir şey yapiyor musun falan diye? Yazmasa bile en azindan bir muhabbet icine girer senle. Bir donem beraber dolasip muhabbet ettikten sonra istersen acilabilirsin. Acilinca bu kadin milleti 50/50 iyi kotu cevap verebilir. Burada onemli olan senin durusun olacak. Diyelim kiza soyledin acildin. Hayir dese bile oradan cikisin su olmali. Ben senin dusuncelerini anlayisla karsiliyorum ve tabii ki bu senin secimin ama ben gonlumdekini sana actigim için mutluyum en azindan besledigim duygularin karsiliksiz oldugunu gordum.(bu sistem Red'i yiyince soylenir ve o kiz yuzde 30 ihtimal ile belki gelir belki gelmez). Evet derse cok mutlu oldum boyle dusunmene icim rahatladi dersin. Orasi kolay zaten.
Şu an:
1.vakit gecir ve tani.
2. dışarıda gezerken kendine sor begeniyor muyum diye!
3. zaman gecsin daha da tani.
4.bir yemekte acil (burada kucuk bir hediye verebilirsin)