Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #51 RaYmN dedi: Beyler garip gelebilir ama kız lezbiyen çıktı yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Neee, tamam onla arkadaş bile olma boş ver dünyada başka kızlar var.
RaYmN dedi: Beyler garip gelebilir ama kız lezbiyen çıktı yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Neee, tamam onla arkadaş bile olma boş ver dünyada başka kızlar var.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 5 Eylül 2021 #52 Rolesional dedi: Neee, tamam onla arkadaş bile olma boş ver dünyada başka kızlar var. Genişletmek için tıkla... Neden?
Rolesional dedi: Neee, tamam onla arkadaş bile olma boş ver dünyada başka kızlar var. Genişletmek için tıkla... Neden?
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 5 Eylül 2021 #53 Gregorz Brzecz. dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Kız lezbiyenmiş.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 5 Eylül 2021 #54 332579 dedi: Kız lezbiyenmiş. Genişletmek için tıkla... Yani?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #55 Bu hızla gidersen kızı kaybedersin.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 5 Eylül 2021 #56 Gregorz Brzecz. dedi: Yani? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım ki ama galiba kız zaten ona engel atmış Penetrator God dedi: Bu hızla gidersen kızı kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Hocam bi son mesajları mı okusanız? Kız lezbiyen çıkmış engel atmış
Gregorz Brzecz. dedi: Yani? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım ki ama galiba kız zaten ona engel atmış Penetrator God dedi: Bu hızla gidersen kızı kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Hocam bi son mesajları mı okusanız? Kız lezbiyen çıkmış engel atmış
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 5 Eylül 2021 #57 332579 dedi: Bende anlamadım ki ama galiba kız zaten ona engel atmış Hocam bi son mesajları mı okusanız? Kız lezbiyen çıkmış engel atmış Genişletmek için tıkla... Yok yani lezbiyen olmasıyla arkadaş olmamak konusunda bir bağlantı göremediğim için sordum.
332579 dedi: Bende anlamadım ki ama galiba kız zaten ona engel atmış Hocam bi son mesajları mı okusanız? Kız lezbiyen çıkmış engel atmış Genişletmek için tıkla... Yok yani lezbiyen olmasıyla arkadaş olmamak konusunda bir bağlantı göremediğim için sordum.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #58 332579 dedi: Bende anlamadım ki ama galiba kız zaten ona engel atmış Hocam bi son mesajları mı okusanız? Kız lezbiyen çıkmış engel atmış Genişletmek için tıkla... Lezbiyen olmasa bile engel atması fazla uzun sürmezdi zaten. Bugün tanışıp yarın hediye almak nedir arkadaş?
332579 dedi: Bende anlamadım ki ama galiba kız zaten ona engel atmış Hocam bi son mesajları mı okusanız? Kız lezbiyen çıkmış engel atmış Genişletmek için tıkla... Lezbiyen olmasa bile engel atması fazla uzun sürmezdi zaten. Bugün tanışıp yarın hediye almak nedir arkadaş?
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 Yer Corleone 5 Eylül 2021 #59 Durum nedir ?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #60 Gregorz Brzecz. dedi: Yok yani lezbiyen olmasıyla arkadaş olmamak konusunda bir bağlantı göremediğim için sordum. Genişletmek için tıkla... Bu kız için sorun olamaz mı? Erkekler ile arkadaş olmak istemiyordur ve Türk erkeklerin kızlara olan bakış açısı zaten net. O yüzden uzaklaştırmak istemiştir.
Gregorz Brzecz. dedi: Yok yani lezbiyen olmasıyla arkadaş olmamak konusunda bir bağlantı göremediğim için sordum. Genişletmek için tıkla... Bu kız için sorun olamaz mı? Erkekler ile arkadaş olmak istemiyordur ve Türk erkeklerin kızlara olan bakış açısı zaten net. O yüzden uzaklaştırmak istemiştir.