Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim?

• Konuyu başlatan al_ph
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 793
Sarılmak arkadaşça bir eylem. Hiçbir duygusal yakınlığınız olmamasına rağmen sarmaş dolaş oturmanız, kızın kafasını senin göğsüne koyması vs. yeni nesilde normal şeyler. Ben lisedeyken bunlar çok sıradan şeylerdi.

Olan oldu işte, yapacak bir şey yok ama kafamı hep meşgul ediyor bu konu.

Olan oldu işte, yapacak bir şey yok ama kafamı hep meşgul ediyor bu konu.
Dediğim gibi hocam
Kural 1 - kimseye açılma: bunun yerine buluşmaya çağır ve yürü, fiziksel yakınlaşmayı dene, öpmeyi dene.
Kural 2 - 18'den önce aşk meşk bulaşma
Kural 3 - her gün gördüğün ya da görmek zorunda olduğun sınıf arkadaşı, komşu, iş arkadaşı gibi kişilerle duygusal ilişki düşünme
Kural 4 - duygusal ilişki düşündüğün bir kızla arkadaşlık topuna girme, bir kez arkadaş olursan bir daha zor çıkarsın ve evet, günde saatlerce mesajlaşmak da arkadaşlıktır. Frienzdone yersin. Sen kıza açılmayı düşünürsün, kız gelir sana beğendiği bir erkeği anlatır falan...

Güncelleme: kızın bir arkadasıyla konusurken bana anlattı, kız da başından beri benden hoşlanıyormuş bunu arkadaşlarına da soylemiş, fakat geçen sene YKS senesi sevgili yapmış, tercihleri tutmamış mezuna bırakmış ve bunun pişmanlığını yaşıyor kendine izin veremiyor yani bu sene de aynı senaryoyu yaşamak istemiyor bana da engel olmak istemiyormuş. Ek olarak kızla hala çok yakınız, sanırım YKS'ye kadar sabretmem gerekicek.

Güncelleme: kızın bir arkadasıyla konusurken bana anlattı, kız da başından beri benden hoşlanıyormuş bunu arkadaşlarına da soylemiş, fakat geçen sene YKS senesi sevgili yapmış, tercihleri tutmamış mezuna bırakmış ve bunun pişmanlığını yaşıyor kendine izin veremiyor yani bu sene de aynı senaryoyu yaşamak istemiyor bana da engel olmak istemiyormuş. Ek olarak kızla hala çok yakınız, sanırım YKS'ye kadar sabretmem gerekicek.
Kız seni seviyor olsa seninle olurdu, bahaneye gerek yok. YKS sonrası zaten dağılacaksınız. Boşa kürek çekmiş olursun her ne yaparsan.

Kız zaten benimle sadece adı yok hocam, niye böyle karamsar yorumlar yapıyorsunuz.
Senin duymak istediğin şeyleri söyleseydim teşekkür mü edecektin dostum? Realite bu. Kız seninle değil, arkadaşsınız. Kız sevgili olmak istese olurdu. Reddedilmenin bahaneleri vardır: ilişkiye hazır değilim, yeni ilişkiden çıktım, travmam var, bu sene ... senem vb. Sen hayatında birini kırmamak için yalan söylemiyor musun hiç? Sevgili olmayı düşündüğün kızla reddedildikten sonra arkadaş kalmak da yanlış bir şeydir bu arada haberin olsun.

Senin duymak istediğin şeyleri söyleseydim teşekkür mü edecektin dostum? Realite bu. Kız seninle değil, arkadaşsınız. Kız sevgili olmak istese olurdu. Reddedilmenin bahaneleri vardır: ilişkiye hazır değilim, yeni ilişkiden çıktım, travmam var, bu sene ... senem vb. Sen hayatında birini kırmamak için yalan söylemiyor musun hiç? Sevgili olmayı düşündüğün kızla reddedildikten sonra arkadaş kalmak da yanlış bir şeydir bu arada haberin olsun.
Bunları bana soylemedi yakın kız arkadaşına konuşmuşlar, arkadaşının da bana soylediğinden haberi yok. Gidip de durup dururken arkadaşlarına yalan soyleyecek hali yok. Bu arkadaşı da en başta karşı çıkmış beni tanımadıkları için olmaz falan demiş vazgeçirmeye çalışmışlar kızı, kız da tam olarak "hayır ben zaten hoşlanıyorum demiş."

Bunları bana soylemedi yakın kız arkadaşına konuşmuşlar, arkadaşının da bana soylediğinden haberi yok. Gidip de durup dururken arkadaşlarına yalan soyleyecek hali yok. Bu arkadaşı da en başta karşı çıkmış beni tanımadıkları için olmaz falan demiş vazgeçirmeye çalışmışlar kızı, kız da tam olarak "hayır ben zaten hoşlanıyorum demiş."
İlişkide aracılar her daim problemdir dostum. Kendi işini kendin halletmen, aracılardan uzak durman, hatta direkt dinlememen en mantıklısı. Neyse reddedildikten sonra arkadaş kalman hataymış.

Arkadaşlar siz siz olun, emin olamadığınız bazı şeylerin peşini birakmayin çünkü suphelendiginiz bir şey varsa o şey gerçekten vardir, zaten bazı şeylerin olmadığına eminseniz o is zorla bile olmaz. Kızın kafası çok karışıkmış. 1 saat oturup konuştuk ama işin adını koyduk, artık sevgiliyiz. Herkese teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı