Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #351 ilnessaw dedi: Sen ne anladın abi. Genişletmek için tıkla... 2 ay cevap yazmadiğina göre ya teklif etmeye cesaret bulamamışsindır ya da reddedilmissindir diye düşündüm.
ilnessaw dedi: Sen ne anladın abi. Genişletmek için tıkla... 2 ay cevap yazmadiğina göre ya teklif etmeye cesaret bulamamışsindır ya da reddedilmissindir diye düşündüm.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 6 Mayıs 2021 #352 Jobs dedi: 2 ay cevap yazmadiğina göre ya teklif etmeye cesaret bulamamışsindır ya da reddedilmissindir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Abi daha açılmadım ama babam bi restorant satın aldı oraya davet edip açılmayı planlıyorum. Jobs dedi: 2 ay cevap yazmadiğina göre ya teklif etmeye cesaret bulamamışsindır ya da reddedilmissindir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bide daha napsam pek bilmiyorum nasıl yapsam.
Jobs dedi: 2 ay cevap yazmadiğina göre ya teklif etmeye cesaret bulamamışsindır ya da reddedilmissindir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Abi daha açılmadım ama babam bi restorant satın aldı oraya davet edip açılmayı planlıyorum. Jobs dedi: 2 ay cevap yazmadiğina göre ya teklif etmeye cesaret bulamamışsindır ya da reddedilmissindir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bide daha napsam pek bilmiyorum nasıl yapsam.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #353 ilnessaw dedi: Abi daha açılmadım ama babam bi restorant satın aldı oraya davet edip açılmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Benden sana tavsiye çok hayal kurup kafanida bulandirma, kasma kendini akışına bırak olmassa olmaz çok dert etme.
ilnessaw dedi: Abi daha açılmadım ama babam bi restorant satın aldı oraya davet edip açılmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Benden sana tavsiye çok hayal kurup kafanida bulandirma, kasma kendini akışına bırak olmassa olmaz çok dert etme.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 6 Mayıs 2021 #354 Kapısının önüne "seni seviyorum" yaz benzin ile onu da yak ara kızı kız hasta olur.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 6 Mayıs 2021 #355 XANTAREScN dedi: Kapısının önüne "seni seviyorum" yaz benzin ile onu da yak ara kızı kız hasta olur. Genişletmek için tıkla... Aga komşulardan dayak yeriz.
XANTAREScN dedi: Kapısının önüne "seni seviyorum" yaz benzin ile onu da yak ara kızı kız hasta olur. Genişletmek için tıkla... Aga komşulardan dayak yeriz.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #356 XANTAREScN dedi: Kapısının önüne "seni seviyorum" yaz benzin ile onu da yak ara kızı kız hasta olur. Genişletmek için tıkla... Çevreye zarar vermesi sırf kendi için zarar vermesi doğru olmaz.
XANTAREScN dedi: Kapısının önüne "seni seviyorum" yaz benzin ile onu da yak ara kızı kız hasta olur. Genişletmek için tıkla... Çevreye zarar vermesi sırf kendi için zarar vermesi doğru olmaz.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 6 Mayıs 2021 #357 Jobs dedi: Çevreye zarar vermesi sırf kendi için zarar vermesi doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Abi hep onu rüyamda görüp duruyorum kafayı yiyicem.
Jobs dedi: Çevreye zarar vermesi sırf kendi için zarar vermesi doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Abi hep onu rüyamda görüp duruyorum kafayı yiyicem.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #358 ilnessaw dedi: Aga komşulardan dayak yeriz. Genişletmek için tıkla... Dostum yaş kaçtı?
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 6 Mayıs 2021 #359 AdamOlanaÇokBile dedi: Dostum yaş kaçtı? Genişletmek için tıkla... 15 Abi.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 6 Mayıs 2021 #360 ilnessaw dedi: Aga komşulardan dayak yeriz. Genişletmek için tıkla... Bir sey olmaz elinde söndürücüyü tut Jobs dedi: Çevreye zarar vermesi sırf kendi için zarar vermesi doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Ne çevresi benim sevgilim için yaptım ama önmemimi almıştım.
ilnessaw dedi: Aga komşulardan dayak yeriz. Genişletmek için tıkla... Bir sey olmaz elinde söndürücüyü tut Jobs dedi: Çevreye zarar vermesi sırf kendi için zarar vermesi doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Ne çevresi benim sevgilim için yaptım ama önmemimi almıştım.