ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 6 Mayıs 2021 #371 botstepz dedi: 37 sayfa yazı okumaya üşendim de ayıptır sorması 37 sayfada ne oldu. Genişletmek için tıkla... Hem sohbet hem üzüntü.
botstepz dedi: 37 sayfa yazı okumaya üşendim de ayıptır sorması 37 sayfada ne oldu. Genişletmek için tıkla... Hem sohbet hem üzüntü.
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 6 Mayıs 2021 #372 botstepz dedi: 37 sayfa yazı okumaya üşendim de ayıptır sorması 37 sayfada ne oldu. Genişletmek için tıkla... Bi kıza hala açılamadı
botstepz dedi: 37 sayfa yazı okumaya üşendim de ayıptır sorması 37 sayfada ne oldu. Genişletmek için tıkla... Bi kıza hala açılamadı
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #373 botstepz dedi: 37 sayfa yazı okumaya üşendim de ayıptır sorması 37 sayfada ne oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın arkadaş, delicesine seviyor, takmış kıza. Biz de hayatında daha önemli şeyler var çok kasma deyip durduk.
botstepz dedi: 37 sayfa yazı okumaya üşendim de ayıptır sorması 37 sayfada ne oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın arkadaş, delicesine seviyor, takmış kıza. Biz de hayatında daha önemli şeyler var çok kasma deyip durduk.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 6 Mayıs 2021 #374 Clawqs dedi: Bir kıza hala açılamadı Genişletmek için tıkla... Aga, o kadar kolay mı? AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam kusura bakmayın arkadaş, delicesine seviyor, takmış kıza. Biz de hayatında daha önemli şeyler var çok kasma deyip durduk. Genişletmek için tıkla... Abi gerçek hayatta senle tanışmak isterdim, adam gibi adamsın gerçekten. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Clawqs dedi: Bir kıza hala açılamadı Genişletmek için tıkla... Aga, o kadar kolay mı? AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam kusura bakmayın arkadaş, delicesine seviyor, takmış kıza. Biz de hayatında daha önemli şeyler var çok kasma deyip durduk. Genişletmek için tıkla... Abi gerçek hayatta senle tanışmak isterdim, adam gibi adamsın gerçekten.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 6 Mayıs 2021 #375 ilnessaw dedi: Üzüldüm sana kardeşim. Genişletmek için tıkla... Ben 16 yaşındayım.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 6 Mayıs 2021 #376 XANTAREScN dedi: Ben 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Tamam kusura bakma.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 6 Mayıs 2021 #377 ilnessaw dedi: Aga, o kadar kolay mı? Abi gerçek hayatta senle tanışmak isterdim, adam gibi adamsın gerçekten. Genişletmek için tıkla... Kolay.
ilnessaw dedi: Aga, o kadar kolay mı? Abi gerçek hayatta senle tanışmak isterdim, adam gibi adamsın gerçekten. Genişletmek için tıkla... Kolay.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #378 ilnessaw dedi: Abi ben onu görmekten başka bişey yapamıyorum ne zaman uyusam rüyamda yanımda oturuyo seni seviyorum diyo. Genişletmek için tıkla... Şu zamana kadar dediklerini yaptım abi dedin mesela hangi kitapları okudun bir kaç tane söylesen yeterli.
ilnessaw dedi: Abi ben onu görmekten başka bişey yapamıyorum ne zaman uyusam rüyamda yanımda oturuyo seni seviyorum diyo. Genişletmek için tıkla... Şu zamana kadar dediklerini yaptım abi dedin mesela hangi kitapları okudun bir kaç tane söylesen yeterli.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 6 Mayıs 2021 #379 393654 dedi: Kolay. Genişletmek için tıkla... Aynen kolay kardeşim beni kızın abisi öldürüyordu zor kaçtım.
393654 dedi: Kolay. Genişletmek için tıkla... Aynen kolay kardeşim beni kızın abisi öldürüyordu zor kaçtım.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 6 Mayıs 2021 #380 Jobs dedi: Şu zamana kadar dediklerini yaptım abi dedin mesela hangi kitapları okudun bir kaç tane söylesen yeterli. Genişletmek için tıkla... Abi kitap okumadımda onun dışında dediğin aktiveleri yaptım. XANTAREScN dedi: Aynen kolay kardeşim beni kızın abisi öldürüyordu zor kaçtım. Genişletmek için tıkla... Oha.
Jobs dedi: Şu zamana kadar dediklerini yaptım abi dedin mesela hangi kitapları okudun bir kaç tane söylesen yeterli. Genişletmek için tıkla... Abi kitap okumadımda onun dışında dediğin aktiveleri yaptım. XANTAREScN dedi: Aynen kolay kardeşim beni kızın abisi öldürüyordu zor kaçtım. Genişletmek için tıkla... Oha.