Sevdiğim kıza nasıl açılabillirim?

Üzüldüm aga sana ben bırakmam aga benim sevdiğim kız yanımda dursun ben ölüme bile onla giderim.

Hocam ben gerçekten bu zamana kadar çok yoruldum hem üzüntü hem sevilmeme yani intiharı bile düşündüm.

Hocam ben gerçekten bu zamana kadar çok yoruldum hem üzüntü hem sevilmeme yani intiharı bile düşündüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kızı kaybedersen, Snape'den farkın olmaz kanka

Sen benim bir kopyam gibisin, insan böyle olunca yanında kendini gerçekten sevecek bir sevgili istiyor, ama sakın intiharı düşünme daha yaşayıp göreceğin çok şey var bu sadece ufacık bir kısmı.

Sakın duymamış olayım o lafı sırf yaşadığınız olumsuzluklar için asla intihar bile düşünülemez. DC'den bende ekleyeyim isterseniz müsait olduğum zamanlar rahat rahat içinizi dökerseniz konuşuruz.

İzledim hocam.
Adınızı atın hocam ekliyim.
Unutamıyorum hocam rüyamda onu görüyorum korkuyorum açılırsam onu kaybederim diye.

İzledim hocam.

Adınızı atın hocam ekliyim.

Unutamıyorum hocam rüyamda onu görüyorum korkuyorum açılırsam onu kaybederim diye.

Bot stepz#8275 dersler bitene kadar sesli konuşamam haberiniz olsun ama yazdığın her şeye cevap verebilirim.

İki seçeneğin var;
1.açılmak
2.açılmamak
Sonuçları;
1.belki şanslı olursan sevgili olursun birkaç ay veya hafta sonra ayrılırsın kaybedersin şanslı değilsen yine kaybedersin.
2.içinde tutarsın her zaman zor olur ama vakit geçirirsin.
Seç,beğen al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…