Sevdigim kıza nasıl açılırim?

Daha fazla  
Bir arkadaş vasitasi ile kıza soru sordum kız ders çalışacakmis o yüzden sevgili yapmak istemiyormus. Nasıl ikna edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ders derken üniversite sınavına falan çalışıyor sanırsam. Ailesinden dolayı olabilir.

Hocam ders derken üniversite sınavına falan çalışıyor sanırsam. Ailesinden dolayı olabilir.

Kusura bakmayın cevap yazmamışım sadede gelecek olursak ders çalışmak için falan kafeye çağırabilirsin öyle buluşursunuz molada sohbet muhabbet edersiniz.

Kusura bakmayın cevap yazmamışım sadede gelecek olursak ders çalışmak için falan kafeye çağırabilirsin öyle buluşursunuz molada sohbet muhabbet edersiniz.
Bu arkadaşa sordum fazla dışarı çıkmaz aileside sınavı kötü geçtiği için baskı uyguluyormuş nasıl çağırabilirimki peki veya başka bir yol

Bu arkadaşa sordum fazla dışarı çıkmaz aileside sınavı kötü geçtiği için baskı uyguluyormuş nasıl çağırabilirimki peki veya başka bir yol.

O zaman işin biraz zor gibi arkadaşlarıyla tanış ailesi 1 veya 2 haftada bir dışarı çıkmasına izin verir arkadaşlarıyla çıkacağım der oyle buluşursunuz.

O zaman işin biraz zor gibi arkadaşlarıyla tanış ailesi 1 veya 2 haftada bir dışarı çıkmasına izin verir arkadaşlarıyla çıkacağım der oyle buluşursunuz.
Kıza nasıl diyimki buluşma teklifini reddeder büyük ihtimalle

Kızın isteği yok gibi buluşmayı reddetmişse bir şey yazma.
Yazdığımi düzgün oku ben demedim arkadaşı dedi onun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı