Sevdiğim kıza ondan hoşlandığımı söylemeli miyim?

422470

Hectopat
Aynı sınıftayız uzun süredir ondan hoşlanıyorum. Kızla pek konuşmuyoruz aslında merhaba merhaba gibi. Ya direkt içimde kalmasın diye söyleyeyim diyorum olumsuz konuşursa çok da koymaz.

Hocam şimdi durduk yere ne diyeyim. Normalde kızlarla çok da konuşmam arkadaşlarla takılırım birden konuşursam garip olur gibi.
Hocam birden konuşsan 1 garip olacaksa birden hoşlandigini söylemen daha garip olacak. Bir konu açmaya çalış.

Hocam şimdi durduk yere ne diyeyim. Normalde kızlarla çok da konuşmam arkadaşlarla takılırım birden konuşursam garip olur gibi.

Bence hoşlandığınızı söylemek yerine belli etmeye çalışın tatlı tabirler olsun herkes içinde konuşurken çoğunlukla onun yüzüne bakmak olsun onun sizde yerinin ayrı olduğunu belli ederseniz söylediğiniz daha etkili olur reddetsin önemli değil demeyin içinizde ukte olur.

Hocam iyi güzel de daha doğru düzgün 2 kelam etmemiş...
İki kelam etsemesen de olucaksa olur. Ben değil 2 10 kelam ettim. Samimiyetimiz de güçlüydü olmadı. Beni reddettiği sebebe bakıyorum şuan ki durumuna bakıyorum ve o çelişkiyi hissediyorum. Pişman mıyım? Tabi ki hayır. Konu sahibi sigaracı,bad boy ve p.. ise az biraz da tip varsa reddedileceği kız yok. Bende isterdim ki efendi,oturması kalkmasını bilen saygılı karizmatik erkekler tercih edilsin ama maalesef durum böyle değil. Şansını denesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı