Sevdigim kizi nasıl unuturum?

Onunla olan ne ilişiğiniz varsa tamamen ortadan kaldırmanız gerek. Fotoğraflar, mesajlar, numara vs. gibi onu hatırlatacak etkenleri ortadan kaldırmanız lazım yoksa süreç daha zor işler. Elbette bu süre zarfında çok üzülecek, belki de depresyona gireceksiniz o yüzden vücudunuzun verdiği bu tepkimeye saygı gösterin, çünkü vücut mutlu olduğu kadar üzgün de olabiliyor.

Aynen katılıyorum hocam.

Yok hocam. Yani en azından benim için olmadı, senin durumun nedir bilmiyorum. Ben 7 sene boyunca birlikte büyüdüğüm kızın bizzat tanıştırdığım 3.5 yıllık arkadaşım sandığım adamı tercih etmesini izledim. Düşün başıma geleni, hayal etmesi zor. Ben yine de kalbimden atamıyorum. 7 yıl o kadar anı, o kadar hikaye, o, o ve o... Ne bir şeyini silebildim, ne atabildim. En son zorlaya zorlaya onlarca hediyesini bile ona geri yollayabildim en fazla. Yeni kızlarla konuşurken onun özelliklerini arıyorum hepsinde. Bazı yaraların izi kalıcı oluyor...

Hocalarım var mıdır bunun bir çözümü?
Aylarca bunun acısını çekmiş birisiyim, sizlere kesin bir öneri verebilirim: Kafanızdan silmeye odaklanın.
Sen onun için kendini yıpratırken, bitirirken o belki de başka bir erkekle başka şeyler yaşıyor. Gün gelecek iletişim kurmak zorunda kalacaksın veya göreceksin yüzünü, anıların depreşecek. Fakat bu anıların depreşmesi birkaç saniyeden öte olmamalı. Sende bir anı olarak kalmalı ve öyle devam etmeli. Kendini geliştirmeli ve seni geliştirecek şeylere odaklanmalısın. Bunları yaparken de mutluluk duymalısın. Bir süre illaki acı çekersin. Unutmayı kafana dondurduktan sonra, dediklerimi de yaparsan 2 aya hiçbir şeyin kalmaz.

Hocam Antalya adrasana gitmiştim bir kızdan daha önce hiç bu kadar hoşlanmamıştım bu gerçekten beni çok etkiledi şimdi bir daha onu görememek biraz yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…