Sevdiğim kızın kuzeni yüzünden yaşadığım sorun

Enes81

Femtopat
Daha fazla  
Sevdiğim kızın bir kuzeni var. O da kız benden 2 yaş büyük ona abla diyoruz falan. Şimdi olayları başından anlatıyorum. 11 yıldır kaldığımız evden taşındık kentsel dönüşüme verdik. 2 yıl kalacağımız bir kirada ev bulduk taşındık falan yerleştik 1 yıl asosyaldim(tabii korona zamanından dolayı.)Vakalar azaldı dışarıya çıkmaya başladım arkadaşlar edindim. Bir gün bir kız arkadaşlarımla otururken yanımıza geldi kızı daha önce görmemiştim yanımıza oturdu sohbet ettik konuştuk falan derken 9-10 ay geçti kızla iyice sıkı fıkı olduk. Bir ara dedim kankadan daha da ileri gitmek istiyorum(bayağı cesaretimi toplamıştım keşke yapmasaydım.)Bir şey demedi bana gitti aradan 5-10 Dk'ya geçti ya geçmedi ablası geldi(kuzeni)dedi sen onu mu seviyorsun bende kafamı salladım sonra dedi aranızı yaparım falan. Aradan 1 gün geçti çıktılar dışarı yanlarına gittim dedi arkadaş olarak kalmak istiyormuş(kuzeni dedi kızın öyle dediğine hiç inanmıyorum.)Falan tamam dedim gittim eve olayı sindiremedim dünyam karardı sanki bayağı zaman sonra mahalledeki bir kızla tanıstım abla diyorum ona da sevdiğim kızın kuzeninin yakın arkadaşı onunla konuşuyoruz dertleşiyoruz falan dedi bir ara sende durum ne diye bende dedim eskisine göre daha sami miyiz(demez olaydım)bu da sevdiğim kızın kuzeninin kulağına gitmiş yanıma geldi bir ara dedi bir daha onunla samimi olmayacaksın ona yaklaşmayacaksın dedi beni ona yaklaştırmadı ve sevdiğim kıza utancımdan yakalaşamıyorum diyalog bile kuramıyor. Sonrasında çok depresyona girdim asosyalliğim arttı falan kızı görüyorum okulda ama yaklaşamıyorum utancımdan.

Eğer yanlış anlamadıysam kızın yanına gitmeden bir aracı ile haber göndermişsin. Direkt kızın yanına gidip kendin durumları anlat. Senden dinlesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı