Öncelikle yakın mısın? Kanka ayağına falan konuşabiliyor musun?
Yakınsan yakında sinemalarda açılacak, sinemaya gitmeyi teklif edebilirsin.
Ne olursa olsun adım adım ilerle direk seni seviyorum dersen refuse veya friendzone hatası alabilirsin.
Zaman geçirdikçe açılırsın bir de benim gibi aptallık yapıp seni seviyorum hep seni düşünüyorum vs. deme sonun hüsran olur yavaş yavaş ilerlet ağırdan al kıza çok düşkün olma seni elinde görürse çok süründürür.
Tamam hocam sizin hataya düşmeyim.
Ana hedefin kızın senin yanında seninle vakit geçirirken mutlu hissettiğini enjekte etmek/inandırmak. Bunun yolları çok. Her sürümde her yol çalışmıyor. Karşıdakinin karakterini sen bildiği için, hangi yolu seçmek sana kalıyor. Hedeften şaşma.
Daha gençsin sevgili olursan sakın bağlanma kardeşim ayrıca kızı çözmeye çalış nasıl bir karakteri var oturuşu kalkışı tavırları vs. nasıl kaşar sınıfına girenlerdense yapacağını biliyorsun.
Ana hedefin kızın senin yanında seninle vakit geçirirken mutlu hissettiğini enjekte etmek/inandırmak. bunun yolları çok. Her sürümde her yol çalışmıyor. Karşıdakinin karakterini sen bildiği için, hangi yolu seçmek sana kalıyor. Hedeften şaşma.
Kız olsam, birisi bana çıkma teklifi etse yüzüne bakmam açıkçası. Onu kovalamak isterim, çünkü kız olsam bana günde en az 50 tane erkek yazıyor olurdu.