Sevdiğim şeyler ile dalga geçilmesinden hoşlanmıyorum

siz olsanız bir şekilde rahatlamayı istemek olacaktır bu durumda tavsiyeniz nedir
Anlaşabildiğiniz kişilerle geçirdiğiniz zamanı arttırın. Okul vb yerlerde bu tarz kişilerin olduğu yerlerde çok durmayın. Uzak durmak olur verebileceğim tavsiye. Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ancak lise sonlara doğru bu tarz muhabbetler biraz daha az oluyor ve arkadaşlık ilişkileri daha geliştiği için etkilenmiyorsun fazla bence. Zaten üniversitede her kafadan insan var.

Knk takmamaya çalış yani benle de 1 yıl önce okula komik duran bir kıyafetle gitmiştim 1 yıl geçti hala dalga geçiyorlar hiç kimse empati kurmuyor sınıftakiler beni rencide ediyor o kadar utanıyorum ki o konuyu açtıklarında ama duymamazlığa veriyorum çok üzülüyorum ama olmuyor işte susmuyorlar takmamaya çalış
ah hocam sizin gibi olabilsem işte bendeki hal ve hareketler onları yani bağırıp çağırıp onları orada rezil etmek istiyorum acınası olup aynı durumu onlar yaşasın diye çok istiyorum bunun için ilaç verdiler ama işe yaramıyor

Anlaşabildiğiniz kişilerle geçirdiğiniz zamanı arttırın. Okul vb yerlerde bu tarz kişilerin olduğu yerlerde çok durmayın. Uzak durmak olur verebileceğim tavsiye. Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ancak lise sonlara doğru bu tarz muhabbetler biraz daha az oluyor ve arkadaşlık ilişkileri daha geliştiği için etkilenmiyorsun fazla bence. Zaten üniversitede her kafadan insan var.

Hocam 11.sınıfım sınıf ortamı toxic insanlarla dolu bu yorumunuz için teşekkür ederim elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışacağım ve Cevap vermediğim arkadaşlar için yorumlarınızı okuyup değerli vaktinizi ayırdığınız için sağ olun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı