Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #11 Yüzbaşı Sherman dedi: Söylemedim. Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam o zaman belki de sizi hiç düşünmüyordur. Söyleyin gidip
Yüzbaşı Sherman dedi: Söylemedim. Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam o zaman belki de sizi hiç düşünmüyordur. Söyleyin gidip
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #12 Yüzbaşı Sherman dedi: Söylemedim. Sağol abi öyle yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yaş kaçtı hocam
Yüzbaşı Sherman dedi: Söylemedim. Sağol abi öyle yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yaş kaçtı hocam
Y Yüzbaşı Sherman Femtopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #13 Samicenk dedi: Yaş kaçtı hocam Genişletmek için tıkla... 14.
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #14 Yüzbaşı Sherman dedi: 14. Genişletmek için tıkla... Ahh, hormon dolu yıllar. Dediğimi yap. Yüzbaşı Sherman dedi: 14. Genişletmek için tıkla... Erkeklerle anlaşamayan 2 tane kız arkadaşım oldu, sadakat konusunda tek bir yamuk yapmadılar. Erkeklerde takılan kız arkadaşım aldatmıştı. Samicenk dedi: Ahh, hormon dolu yıllar. Dediğimi yap. Erkeklerle anlaşamayan 2 tane kız arkadaşım oldu, sadakat konusunda tek bir yamuk yapmadılar. Erkeklerde takılan kız arkadaşım aldatmıştı. Genişletmek için tıkla... Ama şuanki aşırı güzel kızlar da egodan ve zübbelik geçilmiyorlar.
Yüzbaşı Sherman dedi: 14. Genişletmek için tıkla... Ahh, hormon dolu yıllar. Dediğimi yap. Yüzbaşı Sherman dedi: 14. Genişletmek için tıkla... Erkeklerle anlaşamayan 2 tane kız arkadaşım oldu, sadakat konusunda tek bir yamuk yapmadılar. Erkeklerde takılan kız arkadaşım aldatmıştı. Samicenk dedi: Ahh, hormon dolu yıllar. Dediğimi yap. Erkeklerle anlaşamayan 2 tane kız arkadaşım oldu, sadakat konusunda tek bir yamuk yapmadılar. Erkeklerde takılan kız arkadaşım aldatmıştı. Genişletmek için tıkla... Ama şuanki aşırı güzel kızlar da egodan ve zübbelik geçilmiyorlar.
Y Yüzbaşı Sherman Femtopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #15 Samicenk dedi: Ahh, hormon dolu yıllar. Dediğimi yap. Erkeklerle anlaşamayan 2 tane kız arkadaşım oldu, sadakat konusunda tek bir yamuk yapmadılar. Erkeklerde takılan kız arkadaşım aldatmıştı. Ama şuanki aşırı güzel kızlar da egodan ve zübbelik geçilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ego konusuna katılıyorum. Kızla bir kaç kez bakışmıştık bende o yüzden takip isteği yolladım geri takip yapmadı ama.
Samicenk dedi: Ahh, hormon dolu yıllar. Dediğimi yap. Erkeklerle anlaşamayan 2 tane kız arkadaşım oldu, sadakat konusunda tek bir yamuk yapmadılar. Erkeklerde takılan kız arkadaşım aldatmıştı. Ama şuanki aşırı güzel kızlar da egodan ve zübbelik geçilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ego konusuna katılıyorum. Kızla bir kaç kez bakışmıştık bende o yüzden takip isteği yolladım geri takip yapmadı ama.
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #16 Yüzbaşı Sherman dedi: Ego konusuna katılıyorum. Kızla bir kaç kez bakışmıştık bende o yüzden takip isteği yolladım geri takip yapmadı ama. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın?
Yüzbaşı Sherman dedi: Ego konusuna katılıyorum. Kızla bir kaç kez bakışmıştık bende o yüzden takip isteği yolladım geri takip yapmadı ama. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın?
Y Yüzbaşı Sherman Femtopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #17 Samicenk dedi: Kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... 9.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 8 Kasım 2021 #18 Yüzbaşı Sherman dedi: Son zamanlarda okulda aşırı sevdiğim bir kız var. Ama ne zaman baksam yanında bir erkek var bu durum bana aşırı dokunuyor arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok, karşınızdakinin de bir insan olduğunu ve insanların birbiriyle iletişim kurduğunu kabullenmeniz gerekiyor.
Yüzbaşı Sherman dedi: Son zamanlarda okulda aşırı sevdiğim bir kız var. Ama ne zaman baksam yanında bir erkek var bu durum bana aşırı dokunuyor arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok, karşınızdakinin de bir insan olduğunu ve insanların birbiriyle iletişim kurduğunu kabullenmeniz gerekiyor.
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #19 Yüzbaşı Sherman dedi: 9. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, iyi kızların bulunması aşırı zor olduğu yıllar. Dediğim gibi farklı kızlarla tanış, onlara yapışma ve kendini ezdirme. Oradan 1 tanecik güzel ve iyisini bulursun.
Yüzbaşı Sherman dedi: 9. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, iyi kızların bulunması aşırı zor olduğu yıllar. Dediğim gibi farklı kızlarla tanış, onlara yapışma ve kendini ezdirme. Oradan 1 tanecik güzel ve iyisini bulursun.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.068 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Kasım 2021 #20 Yüzbaşı Sherman dedi: Bir de şöyle hissediyorum benimle sevgili olmasa çok üzülmem ama başkasıyla görünce aşırı sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Biraz toksiklik sezdim sende.
Yüzbaşı Sherman dedi: Bir de şöyle hissediyorum benimle sevgili olmasa çok üzülmem ama başkasıyla görünce aşırı sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Biraz toksiklik sezdim sende.