Tek kelimeLaik..
Oda var tabi ama tip olarak soruyorum.Kimliği pembe olması benim için yeterli. Şaka şaka tabii ki benim sevdiğim kadın tipi sevimli olması ve kafama uygun olmalı yani bir konu hakkında benle tartışsın.
Başka bir şey var ama onu burada söylemek biraz ahlaksızca olur.Bu zamanda ki gençler fiziğe ve yüze bakıyorlar
Bende biraz üstü kapalı söyledimBaşka bir şey var ama onu burada söylemek biraz ahlaksızca olur.
Minyon tip güzelmişMinyon tipli olsun renkli gözlü olursa çok tatlı olur![]()
Dünyaya bir kere gelecek git söyle demek gelirdi içimden ama bende söyleyemiyorumAslında öyle birinden hoşlanıyorum ama açılmak ölümgaliba kalbime gömüp yola devam etmeliyim.
Dış görünüş olarak soruyorsan Karen Gillan gibi sevimli olsun yeterli. Ya da direk Karen Gillan olsun. Çok şey mi istiyorum acaba?Oda var tabi ama tip olarak soruyorum.
Bende Angelina Jolie istiyorum ama olmuyorDış görünüş olarak soruyorsan Karen Gillan gibi sevimli olsun yeterli. Ya da direk Karen Gillan olsun. Çok şey mi istiyorum acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.