Seven kızdan nasıl ayrılınabilir?

Dei sen

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 15 yasindayim. Şimdiye kadar kız arkadaşım oldu, flörtüm oldu, hiç sevgilim olmamıştı. (sanal değil gerçek alemde) bunun kaynağının biraz düşüncelerim olduğu fikrindeyim. Çünkü şimdiye kadar hiç aşık olmadım. Saçma da buldum, yanlış anlaşılmasın gay falan değilim. Sadece kısıtlanmaktan, para harcamaktan, üzmekten, üzülmekten vaktimi onlarla harcamaktan korktum ve en başta ihtiyaç duymadığımdandır bu.

Güzel bir kız gördüğümde bakarım ama hiç sevgili olmayı düşünmem. Bu anlatacaklarım komik diyebilirsiniz, ben de beni gorsem oyle derdim harbi saçma bir ergen aşkı bu, neyse benim bayağı uzaktan bir sevgilim oldu. Instagram'da tanıştık başta arkadaştık, ilk o yazdı sohbet uzadı bayağı arkadaş olduk. İçimde tabii biraz sevgi aşk vardı ama çok değildi. Ne de olsa çok uzaktı işte, geceliyorduk bayağı yazisiyorduk sohbet bayağı koyuydu. Yavastan yuruyordu bana, ben de geri çevirmiyordum tabii. Sohbetin akışıyla oldu bir şeyler. Bayağı birbirimizi seviyorduk bu arada sorunlu bir ilişkisi vardı onunla ayrildi. Benimle oldu falan ama benim içim yavaştan rahatsız olmaya basladi. Çünkü yalan soyluyor bir suru erkek arkadasi varmis, Snapchat falan kullanıyormuş. (bu tabii ki normal ama hikayesinde annesi gormesinin tehlikeli oldugu gibi bir şey soyluyordu) daha onceden cok fazla sevgilisi olmus. (yani mağarandan cik falan diyebilirsiniz ama bu beni biraz rahatsız ediyor)

Tabii ki en basta uzak mesafe ilişkisiydi bu ne kadar mantıklı güvenilir olabilirdi ki? Bu sekilde geçiniyorum ama baska sorunlar da var ben ona hiç vakit ayıramıyorum. Çünkü oyunlar, arabalar, iş (sanayide babamın yanındayım ve bayağı yoğunum) keyfim, basketbol, bunları ondan daha öncelikli goruyorum ve belki 1 saat zor görüşüyorumdur. Bundan bayağı rahatsiz kiz. Ne zaman yazsam direk cevap veriyor, hep ilgileniyor falan bu konuda onu çok hak etmiyorum.

Ayrica ozgur olmak istiyorum. Başka kizlarla konusurken kendimi cok kotu hissediyorum. Kiz beni cok seviyor onu uzmeden ayrilmak istiyorum beni unutsun istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral kıza yazma. O yazarsa kısa kısa cevaplar ver. Böyle böyle alışır anca. Engellemek çözüm değil. Kimseyi üzmeye gerek yok. İşine gücüne odaklan bir de kızları boşver.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı