Kardeşim geçmiş olsun. Gerçek üzücü bir durum yaşamışsın. Şimdilerde zor gelecek ama devam edeceksin hayatına biraz buruk olsada. Yinede çıkmazlara girme çünkü zamanla yine seveceksin belki yine reddedileceksin daha sonra yine ve yine. Belki şu sıralara sevemem sanıyorsun ancak henüz gençsin belki çok şey yaşadın ama yinede gençsin daha çok şey yaşayacaksın demek bu. Üzülme diyenler olacak hayatta hep aldırma onlara. Üzülmek gerekli bir duygu üzülmelisin. Bu sayede birşeyler öğrenecek, ders çıkaracaksın. Canını acıtan şeyleri azaltacaksın. Üzülme diyenlere gelince bu tıpkı mutlu olduğunda mutlu olma demek gibi ikisi de birer duygu neticede. Üzülmek gerekiyorsa üzülmeli, mutlu olmak gerekiyorsa mutlu olmalısın. Birde iyi tarafından bakmanı öneririm eğer kız sana birazcık yakın davransa ve sevmeseydi daha uzun yıllar böyle devam edebilirdin. Eğer kız sevmediği halde deneyelim dese sahte bir ilişki olurdu. Ve her iki durumda seni daha çok üzerdi büyük ihtimalle. Bu olayda reddedilmeyi ve henüz ciddi şeyler olmamış ilişkilerde bağlanmamayı öğrendin. Cümlelerim anlamsız geliyor olabilir. Beni zamanla daha iyi anlarsın zannediyorum. Kendine dikkat et. Kimse kimsenin vazgeçilmezi değil. Bir de eklemek istiyorum Behzat Ç. 'den,
"Sahici bir sarsıntı sahte bir dengeden iyidir."