Seven neden sevilmiyor arkadaşlar?

Gerçekten teşekkür ederim böyle bir konuşmaya ihtiyacım varmış. Hiç tanımadığım insanların bana destek vermesi çok güzel, etrafımda kimsenin kalmamasına rağmen tek arkadaşım oydu o da gitti. Ondan önce çok insan kaybettim ama daha sarsıcı olanı da doğduğumdan beri yanımda olan arkadaşımı toprağa vermemdi. Ve bunu daha öncesinde engelleyebilecek bir bilgiye ben bilmeden sahipken. Bu arada Behzat Ç.'yi izledim bu sözü daha önce duymamıştım kim söylüyor acaba veya kitaptan bir alıntı mı?

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, kibar bir şekilde anlatmış sana zaten. Daha fazla peşinde koşma kendini de yıpratma, üzülen sen olursun.

O hataya düşmüşüm bile 6 yılım gitti. Bu zamandan sonra onun fikri değişmediği sürece zaten olmaz benim şu an yapabileceğim kendi içimde onu bitirmek.

O hataya düşmüşüm bile 6 yılım gitti. Bu zamandan sonra onun fikri değişmediği sürece zaten olmaz benim şu an yapabileceğim kendi içimde onu bitirmek.

Hataya düşmenin güzel yanı bir daha asla unutmazsın. En azından daha büyüğünü yapmazsın benim hayatını sevmediği biriyle geçiren arkadaşlarım var. Böyle zamanlarda yapabileceğin en iyi şey unutmak için sevdiğin şeyi yapmaktır. Hayatında sana iyi şanslar diliyorum. Daha çok uzun yılların var.

Evet ilk ve son kez bu derece bağlanmış olacağımı düşünüyorum. Bundan 40-50 yıl sonra çocukluk aşkım olarak hatırlayacağım büyük bir anım olacak. Teşekkür ederim abi senin de hayatında mutluluklar diliyorum.

Benim hayatım bitti sayılır. Onun için bu forumdayım. Diğer insanların hayatına yardım etmek için.

Aslında tam olarak memnunum sayılmaz. Zenginlik mutluluk değildir bu forum bana bunu birçok kez hatırlattı. Her ne kadar milyonların olsa da harcayacak yerin olmuyor. Ben de kendime bir çözüm buldum. Tüm paramı çocuğum için harcıyorum onun eğitimi, hayatı için bir çocuğun olduğunda anlarsın hayatta onun dışında başka bir şeye önem vermiyorsun.
Çocuk en güzel şeylerden biri.
Umarım istediğin yere gelirsin.
Bir de sana bir tavsiye seni hiç sevmeyen insanlar para sahibi olduğunda senin peşinden koşacak buna çok dikkat et ve onlardan uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…