Seven neden sevilmiyor arkadaşlar?

Allah bağışlasın, benzer durumu ben de yaşıyorum şu anlık dışarı çıkıp arkadaşlarımla eğlenip para harcayabileceğim durumum yok, 1 yıldır paramı biriktiriyorum ortalama benim yaşımda olan bir öğrenciye göre biraz fazla para birikti. Eğitimim için harcamayı düşünüyorum.

İnan bana para önemli değil. Ben para hırsından dolayı şirketimi kaybettim ve hayata sıfırda başladım. Kalan paramı da çocuğuma, kendime, eşime harcıyorum.

Virüs olmasa eskorta git derdim de virüs var. Eskortun sana yaşattığı zevk unutturacaktır o kızı ne de olsa insanlar azgın varlıklardır.
hayır ben onunla ilgili böyle bir şeyi hiç düşünmedim eskortun zevkini bilemiyorum nelere yol açacağını da
İnan bana para önemli değil. Ben para hırsında dolayı şirketimi kaybettim ve hayata sıfırda başladım. Kalan paramı da çocuğuma, kendime, eşime harcıyorum.
Ne iş yapıyordunuz ki

hayır ben onunla ilgili böyle bir şeyi hiç düşünmedim eskortun zevkini bilemiyorum nelere yol açacağını da.

Ne iş yapıyordunuz ki.

Reklam ajansı. Şu an da bir tekstil firmasında çalışıyorum.

Daha hayatın başındasın. Bunun gibi birçok şeyle karşılaşacaksın. Evet kolay değil bir anda tüm herşeyi unutmak ve yola devam edebilmek. Ama hayat karşına yeni birilerini mutlaka çıkaracaktır. Güçlü olmaya çalış. Hayat devam ediyor herşeye rağmen.

Evet bir şeyi bütün olarak unutulmuyor, un ufak etmek gerekiyormuş. Bu da benden Behzat Ç. alıntısı olsun
Reklam ajansı. Şu an da bir tekstil firmasında çalışıyorum.
Ne güzel bir işiniz var aileniz var bazılarımız için ileride bunların garantisini kimse veremiyor.

Evet bir şeyi bütün olarak unutulmuyor, un ufak etmek gerekiyormuş. Bu da benden behzat C. Alıntısı olsun

Ne güzel bir işiniz var aileniz var bazılarımız için ileride bunların garantisini kimse veremiyor.

Çok haklısın ülkenin şartları çok kötü fakat hayatta hiçbir şey imkansız değil. Ben denizlide yaşıyordum çocukken. 9 yaşında anne ve babamı kaybettim. Beni İstanbul'a darrüşaffaka'ya götürdüler. Ortaokul ve liseyi orada okudum. Üniversiteye kadar neredeyse hiç param olmadı. Kız kardeşimle boğaziçi makine mühendisliği kazandık. Ama bizde ev için veya yemek için hiç para yoktu. Hiç unutmam azmi hocayı darrüşafaka'nın genel müdürüydü o zamanlar gençti. Adam bize o okulda yatıp kalkmamıza izin verdi. Okul için taksi paralarımızı da ödedi. Üniversite bitice yüksek lisans için s. A. T sınavını girdim. Yüksek lisans için hartvart adlı bir üniversiteyi kazandım.(Yanlış anlaşılmasın harvard değil) bütün yıl boyunca burs aradım ve buldum. Sonrakiramı ve yemek masraflarını ödemek için okuldan sonraları zamanın en büyük firmalrında biri olan exon Mobile'de çalıştım sabah 3'e kadar. Sabah dörtte eve gelirdim üç saat uyuyup okula giderdim. Yani anlayacağın üzere hiçbir şey imkansız değil. Bu ülkede her ne kadar kadın ve hayvan öldüren cani varsa iyi kalpli insanlar da var. Onun için hiçbir zaman umudunu kaybetme. Umarı hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin. Vaktini çok aldıysam özür dilerim.

Yazım kurallarından ceza aldım yazamadım kusura bakmayın. Moderatör de acıdı demek ki az ceza verdi Yok vaktimi almadınız, üzüldüm her şey için. Ama kötü günleri geride bırakmış aşmışsınız gibi duruyor. Acının karşısında iyi bir şey oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…