Severek ayrılmak zorunda kaldım

@MyEmre, terk edilmesinin sebebi nedir? Biraz karşı taraftan ve kendisinden bahsederse ancak öyle net yorum yapılabilecektir.

Bir süreliğine şehir dışına gitmiştim çünkü gitmek zorundaydım. Ondan sonra bana karşı tavırları değişti biraz ki zaten çok paranoyak birisidir. Neyse işte ondan sonra ben tekrardan geldiğimde bana karşı tavırları değişti bunu hissetmiştim. Neden soğuk olduğunu sorduğumda bana patladı bir anda. Şok oldum. Sonrasında kavga ettik ve ayrıldı benden.

Olayı anlatmadım o gün olayın şokundaydım, kusura bakmayın.

@muratdalkilic, kızın muhtemelen geçmişte aldatılmayla alakalı problemi var. Kendi psikolojisine yenik düşmüş. Yapabilecek bir şey yok gibi görünüyor.

@muratdalkilic, kızın muhtemelen geçmişte aldatılmayla alakalı problemi var. Kendi psikolojisine yenik düşmüş. Yapabilecek bir şey yok gibi görünüyor.

Küçük bir ek. Bu ailesinden birisiyle ilgili bir anıdan kaynaklı da olabilir. O yüzden ailesiyle arası kötü kızlarla çıkmayın diyoruz.

Seviyorsan peşinden koş zorla biraz pişman olma sonra.

Aynen öyle zorla kızı kendine saygısı olmayan bir incel olarak yaşa.

Küçük bir ek. Bu ailesinden birisiyle ilgili bir anıdan kaynaklı da olabilir. O yüzden ailesiyle arası kötü kızlarla çıkmayın diyoruz.

Aynen öyle zorla kızı kendine saygısı olmayan bir incel olarak yaşa.
Kızı zorla demedim sansini zorlasin dedim bazen kizlar erkegin cabalayip cabalamayacagini gormek icin ayrilabiliyor.

@MyEmre, ailesiyle kötü demeyelim de tecrübeyle sabit: Babasıyla arası bozuk olan kızdan, kesinlikle uzak durun. Babasından sevgi alamamış bir kız, erkekleri öcü gibi görür ve karşı taraftaki erkekten 7-24 ilgi bekler.

@MyEmre, ailesiyle kötü demeyelim de tecrübeyle sabit: Babasıyla arası bozuk olan kızdan, kesinlikle uzak durun. Babasından sevgi alamamış bir kız, erkekleri öcü gibi görür ve karşı taraftaki erkekten 7-24 ilgi bekler.

Baba faktörü kadar anne faktörünün de etkili olduğunu düşünüyorum hocam.

Ayrıca tespitler çok doğru. Eski sevgililerimden biri baba faktöründen eksikti. Zamanımın çoğunu ona vermemi bekliyordu ve her gün erkeklerden nefret ediyorum diye haykırıyordu. Güvensizlik zaten hat safhadaydı.

Son düzenleme:
@MyEmre, ilk eğitim her zaman için aileden başlar. Annesiyle de arası kötü olan erkekten de pek hayır gelmez. Babasıyla arası kötü olan kızdan da hayır gelmez. Ailenin, karşı cinsin öcü olmadığını göstermesi gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı