Şimdi açık konuşmak biraz sıkıyor açıkçası fakat yaşımı söylüyorum 14-lise 1 şimdi diyebilirsiniz küçüksün vs. vs. Yani açıklık hissediyorum fakat böyle kız delisi olarak vs. almamanızı rica ederim zaten okuldada bir ciddiyetin duruşum vardı yani bu duygu depreşmelerimi ani hüzün ne bileyim değişik hisleri en az alarak bu "ergen"liği kullanmayı sevmediğim bir terimdir nasıl en az hasarla atlatabilirim?
Kız delisi falan demiyoruz. Doğal bir olay bu. Kızlarla sadece boyfriend olunmuyor. Özellikle dişi taraf bağlanıyor. Bu sebepten de ilgili oluyor her 2 taraf da. Süreci iyi yönetirseniz karşı taraf size baya bağlanır ve doğal olarak ilgi, sevgi ihtiyacınız giderilir.
Kız delisi falan demiyoruz. Doğal bir olay bu. Kızlarla sadece boyfriend olunmuyor. Özellikle dişi taraf bağlanıyor. Bu sebepten de ilgili oluyor her 2 taraf da. Süreci iyi yönetirseniz karşı taraf size bayağı bağlanır ve doğal olarak ilgi, sevgi ihtiyacınız giderilir.
Şu an anlattıklarım saçma gelebilir ama açtık bir kanal devam edeyim 6.sınıftayken 1 sevgilim olmuştu hikaye uzun sadece şunu diyeyim kız başkasıyla dudak dudağını ne gelmiş 7.sınıfın ortalarında bende hiç düşünmeden bıraktım sonra beni seven oldu ama ben istemedim bayağı sürdü o muhabbetler sonra ben başkasından hoşlandım belki olur dedim kabul etmedı kız zaten sonradan öğrendim keko tiplerle takılıyormuş bir de bu anlattıklarım1-2 senede gerçekleşen olaylar sonra komple saldım derken böyle bir açıklık hissettim.(not: Sevgiliyizde öyle el ele tutuşmak vs. yok yani 1 kere tutuşmuştuk, 1 kerede yanağından öpmüştü o kadar başka durumlar yok fakat okulun keko tipleri bayağı ileriydi).
Vücuda endorfin salgılıyor fakat nedense 1 faydasını hissedemedim.
@İrtifa anlatmamın sebebi ne oluyorsa okulda olması bu arada sınıfımda ve sınıf dışında popüler olmuşum bayağı tanınmışım bu durum derslerle vs. dır çünkü bütün derslere katıltım ve sınavlarımın hepsi güzel geçti girişkenlik vs. yani ben öyle kolay kolay aşık falan olmam ahlakı, karakteri nasıl bileceksin hele ki bu devirde hem ben yani egoyu tatmin etmek diyebilirsiniz fakat ben sevilmeyi beklerdim Allah'a şükür yakışıklıĺıkta var yeterince sanırım biraz kendimi övdüm kusura bakmayınız.
Yani sanırım açıkçası kız ilgisini özledim öyle gözüküyor bu arada diğer sorunda ani duygu değişimi genelde sadece kaynağı bilinmez üzüntü oluyor aslında kaynakları varda size çocuksu gelebilir.