Öyle bir girer ki dostum
. Yanılıyorsun doğru kişi doğru zaman, o ilişkiyi kafanda bulanıklaştırma, ders çıkarmaya çalış. Hayatında kara bir leke olarak kalacakmış psikolojisine girme, haftaya günden güne hatırlayacaksın, sonra ayda bir daha sonra gülüp geçeceğin bir an olacak. Sana tavsiyem, içini dökebileceğin birini bul, sanaldan veya realde fark etmez, ağlasanda suyunu çıkarana kadar gülsende seni anlayacak biri, kafa dengi biri yani. İçini döktükçe iyileşiyorsun emin ol. He kimseyi bulamadın mı? Aç bir defter sayfası veya kaybolmasın ilerde okurum dersen aç telefonundan not aracını, dök içini dibine kadar. Ben hala bazen öyle yapıyorum, 2-3 ayda bir yazıyorum ama bir yazdımmı tam yazıyorum, düne kadar uzun zamandır yazmamıştım dün 12 sayfa yazmışım mesela, aklıma ne gelirse yazıyorum iyi geliyor. Denemelisin, hobi edin birde, hobiler daha kolay unutmana yardımcı olur. Umarım düzelirsin en yakın zamanda : ). Ve şunuda ekliyim 'ex ten next olmaz' bu laf hayatım boyunca defalarca yüzüme çarptı. Sakın geri dönme dostum...