Sevgiliden ayrılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün onu konuştuk. Bir daha birlikte olabilir miyiz dedim, bilmiyorum dedi, olamayız dedim arkadaş olmayı düşünüyorduk ama tamamen bitirdim onu kafamda hiçbir bağlantım kalmayacak artık.
Maddi durum olayında falan da üzülmüştüm ben. O hep mutluydu ben üzgündüm diye kız şey demişti, sen üzüleceksin diye anlatmıyorum mutlu olduğum anları demişti. Ben gerçekten hatalar yapmıştım. Ama önemli olan hatadan dönebilmek diye düşünüyorum. Onu da haklı görüyorum kendimi de olması gerekenler oluyor. Bazı konularda bunlar olmamalıydı diye üzülüyordum. Bu konuda olması gereken oldu gerçekten içim rahat bu yüzden.

Bugün onu konuştuk. Bir daha birlikte olabilir miyiz dedim, bilmiyorum dedi, olamayız dedim arkadaş olmayı düşünüyorduk ama tamamen bitirdim onu kafamda hiçbir bağlantım kalmayacak artık.
En iyisi. Arkadaş kalmak sana kalmış, ben olamıyorum ya o benim yüzüme tükürüyor ya ben ana avrat sövüyorum :d.

O kadar şey yaşayıp arkadaş olmak mantıklı gelmiyor bana.
Mantıksız zaten, eskilerimden biriyle arkadaş olma kararı almıştık, ama olmuyor. Yüzüne gözüne her baktığımda eski o aklıma geliyor, bu kız nasıldı bana karşı bak şimdi nasıl oldu diyorum üzülüyorum ister istemez, hayattan çıkarmak daha etkili ve basit.

Ben de yaşadım 7 ay önce bu tarz bir ayrılık. Benim senaryomda da sorumlu bendim, benim yüzümden bitmişti. İlk zamanlar çok zor oluyor, ben sürekli ağlardım mesela.

Arkadaş kalmak daha kötü olur, o başka erkeklerle vakit geçirecek sen kendini yiyip bitireceksin, karışamayacaksın da. İnceldiği yerden kopsun deyip tamamen bitirmek en iyisi bu durumlarda. Zaten 9 ay çok da uzun bir süreç değil, unutman düşündüğün kadar zor olmayacaktır.

Kötü bir durum gerçekten. Kendi hatandan sevdiğini kaybediyorsun.
Ben de ağlayacağım ama abimle aynı odada kalıyoruz çekiniyorum ona anlatmaktan bir şeyleri aramızda 10 yaş fark var.

Amma abartiyorsun ha. Terk edildiysen edildin ne var yani? 16 yaşına gelmişsin hala bebek gibi ağlayacak mısın? Yarın bi' gün sen başkasını terk edersin olur biter. Ağlamak çözüm değil.

Amma abartiyorsun ha. Terk edildiysen edildin ne var yani? 16 yaşına gelmişsin hala bebek gibi ağlayacak mısın? Yarın bi' gün sen başkasını terk edersin olur biter. Ağlamak çözüm değil.
Bu düşünce yapısı doğru değil bence. Ayrıca yaşımla dalga geçtiğinizi düşünyorum ve gereksiz buluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…