Sevgilim bunaldığını söyledi ne yapmalıyım?

Mr.Tulpar

Decapat
Yer
Phoenix
Daha fazla  
Meslek
Youtuber/Editör/Oyun haber yazarı
4 aydır güzel bir ilişkimiz var sorunsuz bir ilişki hiç kavga etmedik çok benziyoruz öyle bir ilişki ama sevgilim birkaç gün önce ilk defa bu kadar uzun bir ilişki yaşadığını ve azıcık bunaldığını söyledi. O gün karşılıklı ağlamıştık ama her şeye rağmen devam ediyor zaten ayrılmayı düşünmüyormuş öyle demişti sadece bunaldığını söyledi. Ben şimdi ne yapabilirim? Hala beni seviyormuş hayatının aşkı olarak görüyor ama bunaltı var. Ben bu durumda ne yapabilirim? Son zamanlarda biraz soğuk yapıyor.

Kıza gösterdiğiniz ilgiyi azaltın. Muhtemelen aşırı ilgi gösterdiğiniz için sizden bunaldı.

Yarar, kızlar her ne kadar aşırı ilgi gösteren erkeklerden hoşlandıklarını belirtse de tamamıyla palavradır. Kız için kapalı kapı bırakacaksın ki sizin kim olduğunuzu merak edecek. Her şeyini ona açıp istediği ilgiyi verirsen de bir süre sonra sizden sıkılır ve sizi bırakmaya çalışır. Bundan sonra kız sorarsa da seni aşırı sıkmak istemediğim için böyle davranıyorum, seni aldatmıyorum dersin. Eğer kız ayrılmayı kafaya koymuşsa en ufak şeyi bahane edip ayrılabilir. Yapacak bir şey yok.

ilk defa bu kadar uzun bir ilişki yaşadığını ve azıcık bunaldığını söyledi.
Kızın sana karşı ilgisi azalıyor.

O gün karşılıklı ağlamıştık
Bunun ne kadar yanlış olduğunu söylememe gerek bile yok herhalde. Kıza resmen "bana karşı ilgin daha çok azalsın diye elimden geleni yapıyorum" demişsin.

Hala beni seviyormuş hayatının aşkı olarak görüyor ama bunaltı var.
Hayatının aşkı diye bir şey yok. Bu dedikleri gözünü boyamasın.

Ben bu durumda ne yapabilirim? Son zamanlarda biraz soğuk yapıyor.
Kızdan biraz uzak dur, kendisi bir şey diyene kadar onu rahat bırak.

İşe yarar mı? Çünkü o günden beri bayağı azalttım bu sefer beni aldatıyor musun demişti.
Muhtemelen arıza bir hatun.

Yarar, kızlar her ne kadar aşırı ilgi gösteren erkeklerden hoşlandıklarını belirtse de tamamıyla palavradır. Kız için kapalı kapı bırakacaksın ki sizin kim olduğunuzu merak edecek. Her şeyini ona açıp istediği ilgiyi verirsen de bir süre sonra sizden sıkılır ve sizi bırakmaya çalışır. Bundan sonra kız sorarsa da seni aşırı sıkmak istemediğim için böyle davranıyorum, seni aldatmıyorum dersin. Eğer kız ayrılmayı kafaya koymuşsa en ufak şeyi bahane edip ayrılabilir. Yapacak bir şey yok.

Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için bir şey daha soracağım.
Bana bunaldığını söylediği günden sonraki gün bana karşı çok ilgiliydi bana milyon kere seni seviyorum, aşkım dedi ama o günden sonra gitgide bu sözler azaldı ve şu anda soğuk yapıyor bir şey yapmışım gibi acaba şey yüzünden mi soğuk yapıyor?
O günden sonra ben o beni aramadan onu aramama, resim çizerken, film izlerken, dışarıdayken ona yazmama kararı almıştım ve 2 gündür telefonda konuşmuyoruz 2 gündür soğuk yapıyor acaba nedeni bu mudur? Bu soğuk karşısında ne yapmalıyım?

Kızın sana karşı ilgisi azalıyor.

Bunun ne kadar yanlış olduğunu söylememe gerek bile yok herhalde. Kıza resmen "bana karşı ilgin daha çok azalsın diye elimden geleni yapıyorum" demişsin.

Hayatının aşkı diye bir şey yok. Bu dedikleri gözünü boyamasın.

Kızdan biraz uzak dur, kendisi bir şey diyene kadar onu rahat bırak.

Muhtemelen arıza bir hatun.

Kızı bir zamandır rahat bırakıyorum bir işi olduğu zaman daha sonra yazarım işini hallet falan diyorum.
Dün gene böyle demiştim kuzenlerinin yanındaydı daha sonra yazayım sen rahat rahat takıl demiştim kız iyisin hoşsun ama bu taktik işe yaramıyor demişti ben ne yapacağım kafayı yiyeceğim.

Bir şey deme, iletişimi sıfırla o halde. Görüldü bile atma.

Kafayı niye yiyorsun ayrıca?

Seviyorum ya. Böyle soğuk yapması kafayı yedirtiyor.
Bunaldığını 19 Temmuz'da söylemişti.
Bana bunaldığını söylediği günden sonraki gün bana çok kez seni seviyorum, aşkım falan dedi.
20 Temmuz'da bana bayağı ilgi göstermişti işte gece uyudun mu? Rahat falan.
Gibisinden sorular sordu hatta 21 Temmuz 4. ayımız o gün beni 4 kere öptü ama bu güzel şeyler fazla sürmedi.
2 gündür soğuk yapıyor gibi arada aşkım diyor ama başka bir şey yok peki bu soğukluktan nasıl kurtulabilirim işler kötüye gitmeden?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı