Sevgilim bunaldığını söyledi ne yapmalıyım?

Seviyorum ya. Böyle soğuk yapması kafayı yedirtiyor.
Seviyor olabilirsin ama sana ters davranıyorsa senin de ona sırtını dönebilmen lazım. Yerinde olsam sadece 4 aydır hayatında olan bir kıza bu kadar yatırım yapmam.

Teşekkürler hocam yapacağız artık bir şekilde.
Bir şekildesi falan yok. Erkek adamlık edip yazmayacaksın. Dayanamayıp yazarsan senden bir cacığa salatalık olma ihtimali düşer, tercih senin.

@bbiwy bu arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Söyledikleri biraz acı ama yapacak bir şey yok, dost acı söyler ve sizin iyiliğinizi düşünerekten yorumumuzu ona göre yapıyoruz. Aslında şu sorumu cevaplandırabilirseniz muhtemelen doğru yolu bulacağınızı düşünüyorum. Bir başkasının kuklası mı olmak yoksa bir başkasını mı yönetmek istersiniz? Bence bu soruyu kendi zihninizde cevaplandırın. Kadınlar, kendisine liderlik edebilen erkeklerden hoşlanır. Lider siz olun, kadın olmasın.

İşlerin kötüye gitmesinden çekinme. Sen kovaladıkça o da kaçmaya başlar. Bırak kendi geliyorsa gelsin, sana "müsait değilim, kuzenlerleyiz" vesaire dediğinde cevap verme. Görüldü at bırak, ya da atma. O düşünsün.

@bbiwy hayat acıdır ve her zaman için güllük gülistanlık değildir. Doğruların söylenmesi lazım. Bence kimseye hayal satmaya gerek yok :D En doğrusunu yapıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı