Sevgilim ilgisini erkek arkadaşına veriyor

Hiç bağıra çağıra kahkaha atacağımı düşünmezdim, cidden yaşama hakkı olmayan insanlar bunlar. En başta dediğimi yapıyor, sanki kendisi hiçbir şey yapmamış gibi sizi suçluyor. Gidin engelleyin ciddi söylüyorum, neymiş efendim adamakıllı söylesen falan, adamakıllı söylemesine gerek yok, sen daha söylenmeden arana mesafe koyman gerekiyordu.

Uyarıyorum lütfen engel atın!

Cidden yaşama hakkı yok hocam insanlara kalıcı izler birakabileceklerini anlamıyorlar bana olgunlaş diyor bir de eski sevgilisinin konusunu açmıştım en azından senden daha olgundu dedi bana.

@babavizyon ha anladım konusma direk fazla tevazu ... öğüt dinletir diye bir laf var.
aynen öyle hocam yapcak birşey yok.

Ciddi misiniz hocam gülüyor mudur arkamdan ben şey dedim en azından tek sevgilim oldu dedim bana şey dedi biri olsa üstüne atlardin emin ol yokluktan napicagini bilememissin dedi random attı.

Okurken ekranı kırasım geldi, bu kadar aşağılık bir insan olamaz. Şu an tam olarak sizi suçluyor ve sizi suçlu olarak hissetirmeye çalışıyor, yokluktan deyip, daha sevgilisine sadık olmayan birisine göre fazla iddialı cümleler kuruyor bu arkadaş. Siz doğru olanı yaptınız, hala daha tartışarak, kendi özsaygınızı yitiriyorsunuz sadece. Tekrardan diyorum, istemediği erkekseniz elde edemeyeceği erkek olun. Engelleyin lütfen.

Okurken ekranı kırasım geldi, bu kadar aşağılık bir insan olamaz. Şu an tam olarak sizi suçluyor ve sizi suçlu olarak hissetirmeye çalışıyor, yokluktan deyip, daha sevgilisine sadık olmayan birisine göre fazla iddialı cümleler kuruyor bu arkadaş. Siz doğru olanı yaptınız, hala daha tartışarak, kendi özsaygınızı yitiriyorsunuz sadece. Tekrardan diyorum, istemediği erkekseniz elde edemeyeceği erkek olun. Engelleyin lütfen.

Cidden öyle hocam o kadar toxic bir insanki hatasını yüzüne vurdum en azından sevgilim varken erkeklerle mesafemi korurum ilgi vermem dedim bisiklet sürüyordum o sırada hatasını anlamak yerine gay misin niye erkeklere ilgi duyuyosun dedi bana bugün.

Cidden yaşama hakkı yok hocam insanlara kalıcı izler birakabileceklerini anlamıyorlar bana olgunlaş diyor bir de eski sevgilisinin konusunu açmıştım en azından senden daha olgundu dedi bana.

Olgunlaş mı? Hahahahhah kendisi daha sevgilisi varken başka erkeklerle samimiyet içerisinde, size mi olgunlaş diyor, hiç gülesim yoktu gerçekten. Hala konuşarak kendinizi sadece mahcup, muhtaç ve küçük düşürüyorsunuz engelleyin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı