SeanStrickland
Hectopat
@babavizyon olm sen hala ne diye tartışıyon bu kızla 
Bugün öğlenki konuşma hocam şuan tartismiyoruz.@babavizyon olm sen hala ne diye tartışıyon bu kızla![]()
Hiç bağıra çağıra kahkaha atacağımı düşünmezdim, cidden yaşama hakkı olmayan insanlar bunlar. En başta dediğimi yapıyor, sanki kendisi hiçbir şey yapmamış gibi sizi suçluyor. Gidin engelleyin ciddi söylüyorum, neymiş efendim adamakıllı söylesen falan, adamakıllı söylemesine gerek yok, sen daha söylenmeden arana mesafe koyman gerekiyordu.
Uyarıyorum lütfen engel atın!
aynen öyle hocam yapcak birşey yok.@babavizyon ha anladım konusma direk fazla tevazu ... öğüt dinletir diye bir laf var.
Ciddi misiniz hocam gülüyor mudur arkamdan ben şey dedim en azından tek sevgilim oldu dedim bana şey dedi biri olsa üstüne atlardin emin ol yokluktan napicagini bilememissin dedi random attı.
Okurken ekranı kırasım geldi, bu kadar aşağılık bir insan olamaz. Şu an tam olarak sizi suçluyor ve sizi suçlu olarak hissetirmeye çalışıyor, yokluktan deyip, daha sevgilisine sadık olmayan birisine göre fazla iddialı cümleler kuruyor bu arkadaş. Siz doğru olanı yaptınız, hala daha tartışarak, kendi özsaygınızı yitiriyorsunuz sadece. Tekrardan diyorum, istemediği erkekseniz elde edemeyeceği erkek olun. Engelleyin lütfen.
Cidden yaşama hakkı yok hocam insanlara kalıcı izler birakabileceklerini anlamıyorlar bana olgunlaş diyor bir de eski sevgilisinin konusunu açmıştım en azından senden daha olgundu dedi bana.
Hocam diyorum ya bisiklet sürüyordum o an kafam daldi hatasını anlamak yerine dalga geçti.@Skolp çocuk muhtaç hocam 10 kere ayrılması veya sadece takılma olarak görmesi lazımdı kızı çok takmasin yasi büyük değil zaten iyi ders oldu.
@babavizyon kızlar demen lazımdı bu arada erkekler ne alaka.
Azalır zamanla.Aklımda biri varken aynı şeyleri yapmam zaten hocam.Umarım unuturum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.