coroglen13
Femtopat
Daha fazla
Tiple sevgili bulmanın bir alakası yok.Tipe gelecek olursa yakın arkadaşlarım ortalamanın üstüsün diyor ben öyle hissetmiyorum pek :/.
Dinine bağlı birisi olman sana kız konusunda yardımcı olmaz, dürüst ve efendi birisi olman da kızlara karşı ilgini göstermemene sebep oluyor muhtemelen hoşlandığın bir kız oluyor ve onu sadece izliyorsun oysa onu izlemek yerine gidip flörtleşmeli ve her şeyi açığa vermemelisin. Kızdan hoşlandığını söyleme sevdiğini söyleme ama bunları belirten hareketler yapabilirsin yani onu diğer kızlardan farklı bir konumda gördüğünü belirtecek şekilde davranabilirsin. Diğer kızlara umursamaz davran istediğin kızı ise buluşmaya davet et reddederse onu da diğer kızlarla aynı kefeye koy ve başka bir kız bul.karakter olarak dürüst efendi birisi olarak görülürüm ki 5 vakit namaz kılıyorum ibadetlerimi de yapıyorum.
Açılmak diye bir saçmalık olmaz kıza hiçbir karşılık almadan onu sevdiğini söylersen o kız seni cepte görür ve seninle birlikte olmak istemez bu forumda neden bu kadar çok öneriliyor bilmiyorum ama açılmayın açılmayın açılmayın. Hislerinizi bu kadar basite indirgemeyin kız sadece güzel ve sempatik diye onu sevdiğinizi zannedip dünyadaki tek kız oymuş gibi hareket ediyorsunuz sonra reddedilip buraya gelip açıldım reddedildim napıcam diye triplere giriyorsunuz. Açılıp da gerçekten sevgili olan kimi gördünüz?1Birisine açıldım da arkadaş kalalım dedi yani ondan sonra da olmadı kimseyle.
Kız arkadaş bulmak için çok kızla konuşmalısın. Yatırım yapmak gibi düşün bir borsada tüm paranı bir kağıda mı oynarsın yoksa uzun dönemde en yüksek faydayı elde etmek için sana fayda sağlayacak kadar çok kağıda mı oynarsın? Bir kızla konuştuğun için diğer kızlarla da konuşmayı kesme birçok kızla konuş ama sevgilin olduğunda da diğer kızlara yazmayı bırak isterse onlar sana yazsın onlara sevgilin olduğunu söylemeden muhabbete devam edersin böylece hem sevgilin olduğunda sadece ona muhtaç olmazsın hem senden ayrıldığında elin dolu olur başka birini çabucak bulursun.Sorun ne ve nasıl bir yol izlemek lazım?
19'um, yani 20 olmama da az kaldı. Tek bir kız arkadaşım olmadı ki bugüne kadar boş bir şey gibi geldi bana ve hep kendime odaklandım geliştirdim kendimi genel kültür olsun müzik olsun resim olsun dil olsun ilerledim bayağı. İngilizce öğretmenliği okuyorum bu arada. Keman ile beraber 4 ensturman biliyorum ve dijital çizim yapıyorum amatör olarak ayrıca elektroniklerle de aram iyidir anlarım. Bunları hava atmak için vs demedim ki yetenek değil tamamen vakit ayırma ile alakalı. Tipe gelecek olursa yakın arkadaşlarım ortalamanın üstüsün diyor ben öyle hissetmiyorum pek :/.karakter olarak dürüst efendi birisi olarak görülürüm ki 5 vakit namaz kılıyorum ibadetlerimi de yapıyorum. Birisine açıldım da arkadaş kalalım dedi yani ondan sonra da olmadı kimseyle. Sorun ne ve nasıl bir yol izlemek lazım?
Genel kültür olsun müzik olsun resim olsun dil olsun ilerledim bayağı. Keman ile beraber 4 ensturman biliyorum ve dijital çizim yapıyorum amatör olarak ayrıca elektroniklerle de aram iyidir anlarım.
Tipe gelecek olursa yakın arkadaşlarım ortalamanın üstüsün diyor ben öyle hissetmiyorum pek :/.
Birisine açıldım da arkadaş kalalım dedi yani ondan sonra da olmadı kimseyle.
Sosyal ortamlara gir yakışıklı isen kız düşürebilirsin ama uğraşman gerekir.
Şahsen ben düştüm ama bir kız para veya tipe önem verir gördüğüm kadarıyla.
Şahsen ben düştüm ama bir kız para veya tipe önem verir gördüğüm kadarıyla.
Sırf bu konularla ilgilendiğiniz için size düşebilecek bir sürü kız var. Bence bunların popüler olduğu Instagram hesaplarını takip edin ve yptıklarınızı sosyal medyada paylaşın.
bunda biraz zorlandım ama sonunda kabullendim mecburen bitirdim sevgimieğer olmuyorsa ona tam anlamı ile aşık değilseniz diğerlerine geçin
Eğer sevgili arıyorsanız kızların size gelmesini beklemeyin siz onlara gidin.
hocam sosyalim zaten fazla hep mizahi bir konuşmam var yerine göre hareket ediyorum ben ama dengeyi sağlıyorum zaten.Sorun şu herkes arkadaş olarak görüyor beni galiba onlar öyle görünce de ben diğer türlü yaklaşınca sıkıntı oluyor biraz@coroglen13 hocam bir tek samimiyet eksikliği kalmış. Daha sosyal davranılırsa sorun çözülür bence.
Hocam tek başıma orkestra yapıyorum işte bazen parça çalıp atıyorum ama öyle eridim diyen yok.
Bunda biraz zorlandım ama sonunda kabullendim mecburen bitirdim sevgimi.
2. adımı atmadan onun gelmesini beklerim. İlkinde yaptığım hata 2. adımı da ben attım.
Bir de üzülmemek için birisinin yanaşmasını bekleyebilirim.
Sorun şu herkes arkadaş olarak görüyor beni galiba onlar öyle görünce de ben diğer türlü yaklaşınca sıkıntı oluyor biraz.
Eğer seviliniz olmasını çok fazla istemiyorsanız. Kısacası askerden yeni çıkmış biri gibi değilseniz
Çevreniz çok fazla ise ve de size aşık birileri olduğunu düşünüyorsanız sevgili aradığınızı söyleyebilirsiniz.
Olsa bile belli ederler.
Bir de sırf sevgili varlığı olsun diye istemiyorum yani.