Sevgilim olmuyor nerede hata yapıyorum?

Bence bunların popüler olduğu Instagram hesaplarını takip edin ve yptıklarınızı sosyal medyada paylaşın.
Hayatımda bu kadar saçma bir mesaj görmedim. İnternet'ten sevgili yapılmaz, hele ki Instagram gibi bir çöplükte.

Ayrıca "sevgili aradığınızı söyleyebilirsiniz" ne? Yapmayın Allah aşkına kendinizi komik duruma düşürmeyin. Sevgili yapmak çocuk oyuncağı herhalde, gerçek aşk bu değil haberiniz olsun.

Konuya gelecek olursak akışına bırakın. Olmuyorsa sorun sizde, kendinizi gözden geçirin derim.

@566156 arkadaşın dediği tamamen mantıksız olsa da gerçek aşk aramak da bir o kadar mantıksız. Çünkü kızların hiçbiri size aşık falan olmuyor ya tipinize ya da paranıza saygı duyuyo. İnsta için de ana fikrim gerçek hayatta başına kötü olaylar gelebiliyor işler ters giderse sapık abazan damgası da yiyebilirsiniz instada böyle bir şey olmuyor ciddi ilişki falan da aranmaz zaten.

@566156 arkadaşın dediği tamamen mantıksız olsa da gerçek aşk aramak da bir o kadar mantıksız. Çünkü kızların hiçbiri size aşık falan olmuyor ya tipinize ya da paranıza saygı duyuyo.
Size öyle denk geldi ise bunun gerçek aşk ile alakası yoktur. 2,3 Kız tanıyıp bütün kızlar şöyle böyle demek yanıtladığım mesaj kadar saçma ve mantıksız.

Size öyle denk geldi ise bunun gerçek aşk ile alakası yoktur. 2,3 Kız tanıyıp bütün kızlar şöyle böyle demek yanıtladığım mesaj kadar saçma ve mantıksız.
Sadece bana değil çevremde herkese internette gördüğüm herkese böyle denk geliyor. Aksini savunanlara bakiyosun ya sevgilisinin onu cidden baya sevdiğini falan düşünenler var. Ya da hic hayatında kızla doğru düzgün konuşmayıp buna kendini inandiranlar var. Tabi namus abidesi rolü yapan kadınları da unutmamak lazım. Yani bunu bilerek hareket etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…