Sevgilimden ayrılarak doğru mu yaptım?

KingExodus

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben 3 aydır bir kızla sevgiliydim. Kız son birkaç haftadır mesajlara çok fazla geç dönmeye başladı yani bazen 1-2 güne döndüğü oluyordu. En son işte buluşacaktık sinemaya gidecektik ve bu konuyu konuşacaktık. Ben biletleri hazırladım falan sonra işte son damla taştı otobüsü kaçırdım dedi. Tamam bileti ileriye alayım sıkıntı değil dedim tamam dedi. Sonra 1-2 dakika geçmeden ben izin almadan çıktım o yüzden başka zaman gideriz dedi anlayışla karşıladım. İşte ben yazdım buna böyle böyle gün belirleyeceğiz falan bahaneler sunmaya başladı yine mesajlara bakmamaya başladı. En sonunda artık dedim yani ben tek taraflı yürütüyorum dayanamıyorum dedim ayrıldım. Sizce doğru yapmış mıyım?

Hocam şeyi de sorayım bari biraz garip bir soru olacak ama teknolojiden anlayan bir kız arıyorum. Nedenini soracaksanız teknoloji hakkında konuşmayı aşırı seviyorum gelişmeler olsun ya da eskilerden olsun teknoloji ile baya ilgileniyorum ve benim gibi bir kız arıyorum. Sizce nereden bulabilirim? Aklıma fuarlar falan geldi fakat fuarda pek bulabileceğimi sanmıyorum.

Hocam şeyi de sorayım bari biraz garip bir soru olacak ama teknolojiden anlayan bir kız arıyorum. Nedenini soracaksanız teknoloji hakkında konuşmayı aşırı seviyorum gelişmeler olsun ya da eskilerden olsun teknoloji ile baya ilgileniyorum ve benim gibi bir kız arıyorum. Sizce nereden bulabilirim? Aklıma fuarlar falan geldi fakat fuarda pek bulabileceğimi sanmıyorum.
Sıkıcı konu muhtemelen öyle bir kız bulsan bile o ki çok az o konuları konuşmak istemeyecektir.

Hocam sizi dinleyip nextledim ve daha iyi birini buldum çok sağolun çok teşekkür ederim yardımınız için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şeyi de sorayım bari biraz garip bir soru olacak ama teknolojiden anlayan bir kız arıyorum. Nedenini soracaksanız teknoloji hakkında konuşmayı aşırı seviyorum gelişmeler olsun ya da eskilerden olsun teknoloji ile bayağı ilgileniyorum ve benim gibi bir kız arıyorum. Sizce nereden bulabilirim? Aklıma fuarlar falan geldi fakat fuarda pek bulabileceğimi sanmıyorum.

BULDUĞUN KİŞİYE TEKNOLOJİYİ SEVDİR

Hocam sizi dinleyip nextledim ve daha iyi birini buldum çok sağolun çok teşekkür ederim yardımınız için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayırlı olsun hocam, @SeanStrickland hocamın dediği gibi, o tarz birisi bulmak zordur ama sevdirebilirsiniz size güveniyorum.

Hayırlı olsun hocam, @SeanStrickland hocamın dediği gibi, o tarz birisi bulmak zordur ama sevdirebilirsiniz size güveniyorum.

Hocam o çıktı hayatımdan ama başkası girer elbet takmıyorum artık kafaya ya bir kere nextledin mi bir daha zorlanmıyormuşsun bunu fark ettim bunu okuyup ayrılma korkusu yaşayanlara bir örnek olsun bu yaşadığım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı