Sevgilimden ayrıldım unutamıyorum

Daha fazla  
1 sene öncesinde 2.5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Son 2.5 senedir sağlık problemleri çekiyorum ve ilişkimizin yarısındayken ameliyatlara girmeye başladım akciğer ve kalp üzerine. Duyduğu vakit şehir dışında ailesinin sözünü çiğneyip gelmişti. (Hatay'dan İstanbul'a) ve ben o gün o kıza aşık oldum. Ama sonrasında kendisi beni aldattı arkadaşı söyledi. Ve gözlerimle gördüm çünkü inanamadım. Ki öncesinde ben o çocugun o niyetle arkadaş olmadığını bilip söylememe rağmen dinlemedi ve aldattığında kalp ameliyatından yeni çıkmıştım. 1 sene oldu ben hala seviyorum ama affetmem dönüpte ve unutamıyorum. Not: 20 yaşındayım. Hedef koy demeyin çünkü koyduğum hedefleri yakalamanın ucundayım. Kendi işimi kurmanın hazırlık evresindeyim. Başka biriyle unutursun da demeyin denedim ancak ne yaparsam başkasıyla o aklıma geliyor.

Edit: Ben evliliğe gideceğini düşünüyordum 2-3 sene sonrasında...

1 sene öncesinde 2.5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Son 2.5 senedir sağlık problemleri çekiyorum ve ilişkimizin yarısındayken ameliyatlara girmeye başladım akciğer ve kalp üzerine. Duyduğu vakit şehir dışında ailesinin sözünü çiğneyip gelmişti. (Hatay'dan İstanbul'a) ve ben o gün o kıza aşık oldum. Ama sonrasında kendisi beni aldattı arkadaşı söyledi. Ve gözlerimle gördüm çünkü inanamadım. Ki öncesinde ben o çocugun o niyetle arkadaş olmadığını bilip söylememe rağmen dinlemedi ve aldattığında kalp ameliyatından yeni çıkmıştım. 1 sene oldu ben hala seviyorum ama affetmem dönüpte ve unutamıyorum. Not: 20 yaşındayım. Hedef koy demeyin çünkü koyduğum hedefleri yakalamanın ucundayım. Kendi işimi kurmanın hazırlık evresindeyim. Başka biriyle unutursun da demeyin denedim ancak ne yaparsam başkasıyla o aklıma geliyor.

Edit: Ben evliliğe gideceğini düşünüyordum 2-3 sene sonrasında...
İşine odaklan zamanla geçer.

Hocam 1 senedir işime deli gibi focus haldeyim ancak çıkmıyor. İşteyken iş değilde durmadan onu düşünüyorum. Aşık oldum demeyi kendime yedirtemiyorum.

Edit: Aşık olmak olağan birşey ancak beni aldatan birine...
Edit2: İlişkimizle beraber olan hastane döneminde ben ağır kayıplar yaşadım. Amcalarımın hepsi 3 tane kuzenim ve ardına babam vefat etti. Bunların stresini bir şekilde ben kendime ayarlamış durumdayım. Çok şükür para kazanıp kardeşlerimi de okutuyorum. Okumamamın sebeplerinden biri bu. Sadece mutlu hissetmiyorum kendimi hem bu olanlardan sonra hem de o kızdan sonra.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun öncelikle.

Bir şeylerin olup bittiğinin farkına var. Onun gibi gelmez deme, daha iyisi bile gelir. Aldatmış zaten üzerine çok konuşmaya gerek yok. Kendine bunu yakıştırıyorsan, onu düşünmeye devam et.

Beraber ilkleri yaşadığın bir şeyler olabilir, tecrübe olarak kalsın sende. Hayat devam ediyor, dünya büyük merak etme, bunun gitmesi bence iyi olmuş.

Unut demiyorum, fakat bittiğinin farkına var ve yoluna devam et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı