Sevgilime ne hediye alabilirim?

ilaydabyr

Yoctopat
Daha fazla  
Selam. 4 gun sonra sevgilimin dogum gunu ve ona ne hediye alacagimi bulamadim. Kendisi siki Formula ve basketbol hayrani. Gecen sene ona luka doncic formasi almistim. Bu sene ne alacagimi bulamadim. Parfum gibi seyler onermeyin. Kalici bir hediye olsun. Bütçem 1000 lira.

Sevgilinin favori takımları, oyuncuları veya sürücleri kimler? Hediye fikri olarak ona F1 Model araba alabilirsin. Hoodie tavsiyesi vermeme gerek yok sanırım. Bunu düşünmüşsündür. Kulaklığa ihtiyacı varsa kulaklık alabilirsin. Onun favori takımını veya oyuncularını söylersen yardımcı olabilirim. Bu arada telefon olayı ne oldu?

Arkadasimdan aldim telefonu. Isimi goruyor. Bu sitedeki hesabi aktarmaya usendim o yuzden eski telefondan yaziyorum. Yetkili servis pazartesi yeni telefonu kargplayacakmis. Konuya gelirsem, kendisi formulada Nico Rosberg,Sebastian Vettel, Raikkonen, Max Verstappen'i seviyor. Nba'de Dallas, Toronto, Bucks seviyor. Oyuncu olarak; Scottie Barnes, Luka Doncic, Steph Curry, Alperen Sengun, Giannis,Derrick Rose, Jimmy Butler Zach Lavine seviyor. Daha fazla oyuncu olabilir. Ben bu kadarini hatirliyorum. Onerdigin urunlerin linkini de atarsan cok sevinirim.

Yeni telefonun şimdiden hayırlı olsun.
Bu arada sevgilinin favorileri benimkilere çok benziyor :D

F1 model arabaları Dolap üzerinde daha çeşitli olduğu için oradan atıyorum.

Ferrari Kırmızı Anahtarlık Yeni & Etiketli Online Satın Al
Diğer Çok Renkli Figür & Peluş Oyuncak Az Kullanılmış Online Satın Al
Diğer Çok Renkli Dekoratif Aksesuar Yeni & Etiketli Online Satın Al

Figür veya model gibi koleksiyonları varsa bunlar çok güzel gider.

Cok tesekkurler.
NBA Funko koleksiyonu var. Vince Carter Funkosu cok guzelmis.Kiyafet almak istemiyorum onda cok var.
Vince Carter'i simdi alsam 4 gune gelir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı