Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #11 Mert_ KOÇAK dedi: Yani hocam öpüşmeli, koklaşmalı değil fakat çocuksu bir şey de değil. Genişletmek için tıkla... Samimi konuşma gibi yani. Tamam anladım.
Mert_ KOÇAK dedi: Yani hocam öpüşmeli, koklaşmalı değil fakat çocuksu bir şey de değil. Genişletmek için tıkla... Samimi konuşma gibi yani. Tamam anladım.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 27 Mayıs 2021 #12 Siz bu işi oyuna dökmüşsünüz kardeşim kusura bakma. 1 Sene sonra bu konuyu görünce utanırsın.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2021 #13 Mert_ KOÇAK dedi: Arkadaşlığın bir ötesi, Sevgilinin bir altı. Genişletmek için tıkla... Flört galiba.
Mert_ KOÇAK dedi: Arkadaşlığın bir ötesi, Sevgilinin bir altı. Genişletmek için tıkla... Flört galiba.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 27 Mayıs 2021 #14 453476 dedi: Siz bu işi oyuna dökmüşsünüz kardeşim kusura bakma. 1 Sene sonra bu konuyu görünce utanırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. yaagzrmkc dedi: Flört galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam evlenmeyeceğim. yaagzrmkc dedi: Flört galiba. Genişletmek için tıkla... Samimi arkadaş.
453476 dedi: Siz bu işi oyuna dökmüşsünüz kardeşim kusura bakma. 1 Sene sonra bu konuyu görünce utanırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. yaagzrmkc dedi: Flört galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam evlenmeyeceğim. yaagzrmkc dedi: Flört galiba. Genişletmek için tıkla... Samimi arkadaş.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #15 Bu kadar çok üzülüyorsan gidip konuşmayı dene. Olmuyorsa da takma.
sahannn Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #16 Mert_ KOÇAK dedi: Yani hocam öpüşmeli, koklaşmalı değil fakat çocuksu bir şey de değil. 14'e gireceğim. Genişletmek için tıkla... Daha çocuksun git oyun oyna bunlar için aklını kullanma.
Mert_ KOÇAK dedi: Yani hocam öpüşmeli, koklaşmalı değil fakat çocuksu bir şey de değil. 14'e gireceğim. Genişletmek için tıkla... Daha çocuksun git oyun oyna bunlar için aklını kullanma.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2021 #17 Hocam burdaki herkes asosyal pc başından kalkmayan tipler olduğu için yanlış yerde konu açtığınızı düşünüyorum.
Hocam burdaki herkes asosyal pc başından kalkmayan tipler olduğu için yanlış yerde konu açtığınızı düşünüyorum.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 27 Mayıs 2021 #18 sahannn dedi: Daha çocuksun git oyun oyna bunlar için aklını kullanma. Genişletmek için tıkla... Evet hocam haklısınız. Zaten LGS Var.
sahannn dedi: Daha çocuksun git oyun oyna bunlar için aklını kullanma. Genişletmek için tıkla... Evet hocam haklısınız. Zaten LGS Var.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #19 sahannn dedi: Daha çocuksun git oyun oyna bunlar için aklını kullanma. Genişletmek için tıkla... Aynen oyun nedense bu tarz şeyleri unutturacak kadar etkili bir şey aslında.
sahannn dedi: Daha çocuksun git oyun oyna bunlar için aklını kullanma. Genişletmek için tıkla... Aynen oyun nedense bu tarz şeyleri unutturacak kadar etkili bir şey aslında.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 27 Mayıs 2021 #20 Mert_ KOÇAK dedi: Hocam evlenmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... 12 sene sonra: Nasıl evlenilir? konunuzu bekliyorum hocam. Dyflinn dedi: Aynen oyun nedense bu tarz şeyleri unutturacak kadar etkili bir şey aslında. Genişletmek için tıkla... Bence değil.
Mert_ KOÇAK dedi: Hocam evlenmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... 12 sene sonra: Nasıl evlenilir? konunuzu bekliyorum hocam. Dyflinn dedi: Aynen oyun nedense bu tarz şeyleri unutturacak kadar etkili bir şey aslında. Genişletmek için tıkla... Bence değil.