Sevgilinin darlaması

selo1907

Decapat
Daha fazla  
Zaten üniversitede bütün gün beraberiz hemen hemen her gün Date'e çıkıyoruz. Eve geldiğimde biraz oyun oynamak istiyorum. İki oyun konsolum var birini daha yeni aldım doğru düzgün deneyemedim bile. Eve geldiğimde de sürekli görüntülü arayıp konuşmak istiyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum. 11 gibi uyuyorum diyerek gece oyun oynuyorum ve uykusuz kalıyorum. Ben bu konuyu açarken de aradı mesela. Kırmak istemiyorum çünkü onu seviyorum. Bu konuya nasıl bir çözüm bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten üniversitede bütün gün beraberiz hemen hemen her gün Date'e çıkıyoruz. Eve geldiğimde biraz oyun oynamak istiyorum. İki oyun konsolum var birini daha yeni aldım doğru düzgün deneyemedim bile. Eve geldiğimde de sürekli görüntülü arayıp konuşmak istiyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum. 11 gibi uyuyorum diyerek gece oyun oynuyorum ve uykusuz kalıyorum. Ben bu konuyu açarken de aradı mesela. Kırmak istemiyorum çünkü onu seviyorum. Bu konuya nasıl bir çözüm bulabilirim?

Zaten her gün berabermişsiniz bu aşırı ilgi kısa sürede söner eğer böyle devam ederse ve kıza kendinede vakit ayırmak istediğini söylemelisin başka bir çözümü yok yani bunun.

4 aydır her gün görüntülü konuşuyoruz. Henüz sıkılmadı. Hayır mesela ailemle takılıcam diyorum üzülüp surat asıyor.

Kendine vakit ayırmak istediğini söylemek dışında yapabileceğin pek bir şey yok. Çok arama dersen bu sefer darılır ve harbiden aramaz seni, trip atar yani. O yüzden anlatılabilecek en kibar yolla anlat kendisine o da bir şekilde anlayış gösterir umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı