Hiç sevgilinin olmaması

İlla zengin olmak değil ama para lazım bence de. Benim gibi çulsuz bir ailede dünyaya gelirsen yapabileceğin hiçbir aktivite olmuyor. Sevgili olmayı bırak kız bile göremiyorsun yakınd
Hocam kusura bakmayın ama üzülerek bir yere varamayacağınızı düşünüyorum. Sizin gördüğünüz sevgilisi olan kişiler "ben çok üzgünüm, sevgiliye ihtiyacım var" gibi şeyler söyleyerek karşı tarafı bu şekilde ikna etmiyorlar. Önce mentalitenizi düzeltmeniz gerekiyor
Reis
Dostum ben 17 yaşımda bir kıza aşık oldum ve hayatımın en kötü dönemlerini yaşadım. Boş ver bazen olmaması daha iyidir olmasın bırak. Ha illa olsun istiyorsan bunun en basit yolu sosyalleşmek. Ne kadar sosyalleşirsen o kadar fırsat önüne açılır. Okula gidiyorsan tavsiyem okuldan sevgili yapmaman olacaktır. Okuldan yapacaksan da doğru düzgün birini bulmalısın. Asosyal bir insansan ve sosyalleşme konusunda becerikli değilsen arkadaşlarının tavsiyeleri üzerine Instagram'dan ortak arkadaşlara bakıp kızlarla konuşabilirsin veya arkadaşlarının direkt sana ayarlamasını söyleyebilirsin. Artı olarak ağzının iyi laf yapması senin için iyi olacaktır. Kadınları düşürmenin bir yolu da ağzının iyi laf yapmasıdır. Ama dediğim gibi, boş ver. Zaten nasibinde varsa fırsat önüne çıkar. Bazen çok aradığında değil, hiç aramadığında karşına çıkar.
Reis bir tane bile sevgilim olmadı ve bir tane bile yakın kız kankam olmadı şu kizlara karşı rahat olamamam yüzünden moralim bozuluyo yani

Hocam kusura bakmayın ama üzülerek bir yere varamayacağınızı düşünüyorum. Sizin gördüğünüz sevgilisi olan kişiler "ben çok üzgünüm, sevgiliye ihtiyacım var" gibi şeyler söyleyerek karşı tarafı bu şekilde ikna etmiyorlar. Önce mentalitenizi düzeltmeniz gerekiyor.
Reis üzülmemek imkansız özgüven yüzünden kizlara karşı rahat olamiyorum bir tane bile sevgilim olmadi bir tane bile yakın kız kankam olmadı uzulmemek elde değil

Reis

Reis bir tane bile sevgilim olmadı ve bir tane bile yakın kız kankam olmadı şu kizlara karşı rahat olamamam yüzünden moralim bozuluyo yani

Reis üzülmemek imkansız özgüven yüzünden kizlara karşı rahat olamiyorum bir tane bile sevgilim olmadi bir tane bile yakın kız kankam olmadı uzulmemek elde değil
Knk benimde olmadu hiç 17 yaşındayım tek çare kendimizi düzeltmek yüzümüzü tipimizi

Reis

Kaç yaşındaydın bro? Öğrenci misin çalışıyo musun çevren var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı