Sevgilinin olması nasıl bir his?

Kimisinde ağzın kulaklarına varır, ilk başta çok mutlu olursun; kimisinde olduğuna olacağına ilk andan pişman olursun. Kimle nasıl bir ilişki olduğuna bağlı. Ama lise ortamında falansan zaten ayrılmama ihtimalin çok düşük fazla da takmamak gerek, lisede sevgili olup evlenen insanlar azınlıkta.

Kişisine göre değişir. Ben 1 aylık kısa ilişkide cehennemi yasadigimi bilirim. Ama arkadasim sevgilisiyle cok mutlu aylardir.Yani karşindaki kişiye göre değişir

Hayatında hem en yakın arkadaşın hem de en özelin olması demek.
Ona her şeyini anlatabilmek, en saçma halinle bile sevildiğini bilmek…
Birlikte gülerken dünyanın yükünü unutmak, zor anlarda sadece varlığıyla güç bulmak…
Bazen minicik bir mesajın gününü güzelleştirmesi, bazen bir sarılmayla bütün yorgunluğunun gitmesi…
Kavga edip küs kaldığında bile aklının hep onda olması, barışınca ise yeniden ilk günkü gibi heyecan duyman…
Onun sesini duymadan uyumak istememek, gözlerine bakarken zamanın durduğunu hissetmek…
Sevgili olmak, kalbinin aynı anda hem huzur hem de heyecanla atmasıdır.
Ve buna “hiçbir şey” diyenler… açıkça söylemek gerekirse ya hiç sevilmemiştir ya da kimseyi sevmeye yüreği yetmemiştir.
Hayatı boyunca gerçek bir bağ kurmamış, yanında olmanın değerini bilmemiş, paylaşmanın ne demek olduğunu anlamamış kişilerdir.
Onlar için bu duygu anlamsızdır çünkü hiç yaşamamışlardır.

Hiçbir şey hissetirmiyor sadece para tuzağı.

En yakın arkadaşını düşün. Onu dişi olarak düşün. Ona daha narin davranman gerektiğini düşün. Ve en önemlisi artık 50 kuruşa aldığın sakıza sevinen değil 500 TL'ye aldığın hediyeye burun kıvıran biri olduğunu düşün. Daha iyi anlatılamazdı.

Yakın ilişkim hiç olmadi hep uzak takıldım. Yani başları çok iyi Sohbet muhabbet tanışma etkileme sanatı ama sonra bir tıkanıyorsun. Gerçektede böyle mi bilmiyorum ama ilişkiden soğuyorsun sürekli konuşmaya konuşturmaya çalışıyorsun b*k gibi bir hal alıyor.

En son sıkılıp ya sen ayırılıyorsun, yada o ayrılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…