Sevgilinin söylediklerine takılmak

Hocam kız akıllı o da hukuk okuyor ben de her şeyi biliyor fakat bazı zamanlar gerçekten sıkılmış gibi hareketleri var

Hocam ne düşündüğünüzü takmıyor bile. Nasıl ciddi düşüneceksiniz? Yüzüne söyle direkt. Bence bu ciddi bir konu.
Kıza göre çok normal diyo ki ben herkese aşık mı olcam falan ya bide bağlanma sorunu var sanırım eski sevdiği çocuğu 4sene sevmiş çocuk bunu sevmediği halde onu unutup unutmadığını da sorguluyorum bazen

Kardeşim bas fırçayı ,çek kendini geri, ver tribi sonra da aşırı ilgi verme pasif gibi kalma.
Valla hocam kötü davransam ayrılmıyo kızsam ağlıyo napcam bilmiyorum

O zaman başka kızlarla cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Çok normal. Herkese mi aşık olacaksınız?

Küssün cevabını ver sende al önüne ciddi ciddi konuş anlat durumu olmadı bitir yani.

Valla hocam kötü davransam ayrılmıyo kızsam ağlıyo napcam bilmiyorum
Hocam hiçbirimiz kötü olmak istemeyiz ama işte insanın kötü yüzünü görmeden rahat etmiyorlar üzücü ama gerçek bunu kendileri yapıyor.

O zaman başka kızlarla cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Çok normal. Herkese mi aşık olacaksınız?
Bazen çok aşırı sevdiğini hissediyorum da bazen de sıkılmış gibi davranıyo cidden kendime olan saygım da gitti

İçinde kuşku varsa zaten devam etmesi hata.

Hocam hiçbirimiz kötü olmak istemeyiz ama işte insanın kötü yüzünü görmeden rahat etmiyorlar üzücü ama gerçek bunu kendileri yapıyor.
Valla ben acı çekmeyi seviyorum diyodu 4 sene bi çocuğu sevmiş ben üstüne yara bandı gibi oldum umarım unutmuştur, hepte benim başıma geliyo artık kendime olan saygım da gitti

İçinde kuşku varsa zaten devam etmesi hata.
Hocam ben istemiyorum diyorum şüpheleniyorum kusura bakma diyorum bırakmıyor, ağlıyo aileme kadar haber veriyo

Haber versin hayat senin hayatın üstüne sana zarar verecek bir şey istemez ailen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…