Sevgilinin söylediklerine takılmak

Yok yok öyle değil, "vay vay vayyy analar neler doğuruyor vay vay şuna bak! Böyle mal manavda bile yok!"

Şaka maka tabii ki böyle yapmayın, karşı taraf çok büyük ihtimalle sizin tepkinizi ölçmek için yapıyor.

Ona istediği tepkiyi verin ya da onun size yaptığını yapın size ne oluyor faşan derse" nasıl bir hismiş anladın mı?" diyebilirsiniz.

Fakat bir ilişkide iki tarafından iletişimde olması gerekir yani bunları bizden çok sevdiğiniz ile konuşmanız daha iyi olur.

Ona:" bak ben seni çok seviyorum ama sen böyle yapınca başka erkeklere böyle böyle şeyler deyince ben üzülüyorum. Kendimde bir sorun var diye düşünüyorum..."

Gibisinden bir konuşma yapabilirsiniz belli ki aranızda sorunlar var ve aklı başında bireyler olarak konuşup orta yolda buluşmaya çalışmanız en doğrusu olacaktır.

Ona karşı dürüst olun zaten onu sevdiğiniz için bu zor olmayacaktır, onunla sorunlarınızı ve duygularınızı paylaşmanız ilişkiniz için de iyi olabilir.

Hatta size karşı olan güveni bile artabilir.

Yani derin bir nefes alın bir buluşma ayarlayın hatta küçük bir çekirdek kola da yapabilirsiniz.

Onunla konuşun, kızlar bunun gibi pek çok test yapmayı tercih ediyorlar ama bilmedikleri ya da anlamadıkları şey bu testler her zaman istendiği gibi gitmeyeceği ya da yanlış anlaşılabilecek olması.

Konuşun onunla en içten sevgi ve samimiyetiniz ile tatlı bir dille derdinizi anlatın. Eğer o da sizi seviyorsa ve doğru kişiyse sizi anlayacak ve orta bir yolda buluşacaksınız.

Bol şans hocam.
Hocam kız akıllı o da hukuk okuyor ben de her şeyi biliyor fakat bazı zamanlar gerçekten sıkılmış gibi hareketleri var

Hocam ne düşündüğünüzü takmıyor bile. Nasıl ciddi düşüneceksiniz? Yüzüne söyle direkt. Bence bu ciddi bir konu.
Kıza göre çok normal diyo ki ben herkese aşık mı olcam falan ya bide bağlanma sorunu var sanırım eski sevdiği çocuğu 4sene sevmiş çocuk bunu sevmediği halde onu unutup unutmadığını da sorguluyorum bazen

Kardeşim bas fırçayı ,çek kendini geri, ver tribi sonra da aşırı ilgi verme pasif gibi kalma.
Valla hocam kötü davransam ayrılmıyo kızsam ağlıyo napcam bilmiyorum

Kıza göre çok normal diyo ki ben herkese aşık mı olcam falan ya bide bağlanma sorunu var sanırım eski sevdiği çocuğu 4sene sevmiş çocuk bunu sevmediği halde onu unutup unutmadığını da sorguluyorum bazen
O zaman başka kızlarla cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Çok normal. Herkese mi aşık olacaksınız?

Hocam kız cidden güzel ve yakışıklı erkekler bakıyor kıza mı güvenemiyorum anlamadım ki.

Soğuk olunca da küsüyor ayrılması için bayağı kötü davrandığım zamanlar oldu 1 hafta sonra geri yazıyor.

Hocam yanımda demiyor telefonda konuşurken genelde :)

Küssün cevabını ver sende al önüne ciddi ciddi konuş anlat durumu olmadı bitir yani.

Kıza göre çok normal diyor ki ben herkese aşık mı olacağım falan ya bir de bağlanma sorunu var sanırım eski sevdiği çocuğu 4sene sevmiş çocuk bunu sevmediği halde onu unutup unutmadığını da sorguluyorum bazen.

Vallahi hocam kötü davransam ayrılmıyor kızsam ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum.

İçinde kuşku varsa zaten devam etmesi hata.

Hocam hiçbirimiz kötü olmak istemeyiz ama işte insanın kötü yüzünü görmeden rahat etmiyorlar üzücü ama gerçek bunu kendileri yapıyor.
Valla ben acı çekmeyi seviyorum diyodu:) 4 sene bi çocuğu sevmiş ben üstüne yara bandı gibi oldum umarım unutmuştur, hepte benim başıma geliyo artık kendime olan saygım da gitti

İçinde kuşku varsa zaten devam etmesi hata.
Hocam ben istemiyorum diyorum şüpheleniyorum kusura bakma diyorum bırakmıyor, ağlıyo aileme kadar haber veriyo

Women ☕
woman-pathetic.gif

Vallahi ben acı çekmeyi seviyorum diyordu:) 4 sene bir çocuğu sevmiş ben üstüne yara bandı gibi oldum umarım unutmuştur, hep de benim başıma geliyor artık kendime olan saygım da gitti.

Hocam ben istemiyorum diyorum şüpheleniyorum kusura bakma diyorum bırakmıyor, ağlıyor aileme kadar haber veriyor.

Haber versin hayat senin hayatın üstüne sana zarar verecek bir şey istemez ailen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı