3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #11 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Bir tanesi defneye yürümüşsün diyerek üstüme saldırdı sonra diğerleri. Olay böyle ben şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kız yok bana yürüdü yok bilmem ne falan demiştir. Alışık olduğum şeyler bunlar.
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Bir tanesi defneye yürümüşsün diyerek üstüme saldırdı sonra diğerleri. Olay böyle ben şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kız yok bana yürüdü yok bilmem ne falan demiştir. Alışık olduğum şeyler bunlar.
rui01 Yoctopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 18 2 Aralık 2023 #12 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Hocam tam isabet adanadayım ama gerçekten olmaz neresindesiniz. Genişletmek için tıkla... Çok iyi haber, Gürselpaşa mahallesindeyim ama nereye çağırırsan gelirim.
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Hocam tam isabet adanadayım ama gerçekten olmaz neresindesiniz. Genişletmek için tıkla... Çok iyi haber, Gürselpaşa mahallesindeyim ama nereye çağırırsan gelirim.
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 2 Aralık 2023 #13 ticketmykells dedi: Orta Doğu'lu eğitimsiz anne - babanın eğitimsiz höt zöt tipli ergen veletleri. Boş verin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru söylüyorsunuz ama bu kadar dayağı yedikten sonra boş veremiyorum.
ticketmykells dedi: Orta Doğu'lu eğitimsiz anne - babanın eğitimsiz höt zöt tipli ergen veletleri. Boş verin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru söylüyorsunuz ama bu kadar dayağı yedikten sonra boş veremiyorum.
ticketmykells Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 717 Çözümler 5 2 Aralık 2023 #14 Hocam sırf bu konu için kaydolmuş. Respect.
1 1GB VRAM Attopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 84 2 Aralık 2023 #15 İnternetteki birine güvenerek kavgaya gitmeyin. Cuma gününüz nasıl geçti? Eli kır, eve gel, napıcam diye düşün, uyu. www.technopat.net @AkorOgrenmeyenİnsan
İnternetteki birine güvenerek kavgaya gitmeyin. Cuma gününüz nasıl geçti? Eli kır, eve gel, napıcam diye düşün, uyu. www.technopat.net @AkorOgrenmeyenİnsan
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 2 Aralık 2023 #16 ticketmykells dedi: Hocam sırf bu konu için kaydolmuş. Respect. Genişletmek için tıkla... Sesli güldüm hocam.
ticketmykells dedi: Hocam sırf bu konu için kaydolmuş. Respect. Genişletmek için tıkla... Sesli güldüm hocam.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 2 Aralık 2023 #17 ticketmykells dedi: Hocam sırf bu konu için kaydolmuş. Respect. Genişletmek için tıkla... Bundan önceki konsuna bakın siz.
ticketmykells dedi: Hocam sırf bu konu için kaydolmuş. Respect. Genişletmek için tıkla... Bundan önceki konsuna bakın siz.
rui01 Yoctopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 18 2 Aralık 2023 #18 1GB VRAM dedi: İnternetteki birine güvenerek kavgaya gitmeyin. Cuma gününüz nasıl geçti? Eli kır, eve gel, napıcam diye düşün, uyu. www.technopat.net @AkorOgrenmeyenİnsan Genişletmek için tıkla... Bu konuya yazdığım mesajlar ile kavgaya gitmem arasındaki farkı anlayamadım?
1GB VRAM dedi: İnternetteki birine güvenerek kavgaya gitmeyin. Cuma gününüz nasıl geçti? Eli kır, eve gel, napıcam diye düşün, uyu. www.technopat.net @AkorOgrenmeyenİnsan Genişletmek için tıkla... Bu konuya yazdığım mesajlar ile kavgaya gitmem arasındaki farkı anlayamadım?
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 2 Aralık 2023 #19 1GB VRAM dedi: İnternetteki birine güvenerek kavgaya gitmeyin. Cuma gününüz nasıl geçti? Eli kır, eve gel, napıcam diye düşün, uyu. www.technopat.net @AkorOgrenmeyenİnsan Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. @rui01 Hocam saçmalıyorsunuz gerçekten. 388526 dedi: Büyük ihtimal kız yok bana yürüdü yok bilmem ne falan demiştir. Alışık olduğum şeyler bunlar. Genişletmek için tıkla... İnsanlar ne kadar @ptal olmuş silgi istedim ya.
1GB VRAM dedi: İnternetteki birine güvenerek kavgaya gitmeyin. Cuma gününüz nasıl geçti? Eli kır, eve gel, napıcam diye düşün, uyu. www.technopat.net @AkorOgrenmeyenİnsan Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. @rui01 Hocam saçmalıyorsunuz gerçekten. 388526 dedi: Büyük ihtimal kız yok bana yürüdü yok bilmem ne falan demiştir. Alışık olduğum şeyler bunlar. Genişletmek için tıkla... İnsanlar ne kadar @ptal olmuş silgi istedim ya.
1 1GB VRAM Attopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 84 2 Aralık 2023 #20 rui01 dedi: Bu konuya yazdığım mesajlar ile kavgaya gitmem arasındaki farkı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Toplumda "keko" diye adlandırılan insan tipine benziyorsunuz ve bu tarzdaki insanlar teke tek kavgaya geldimi etkisiz eleman oluyorlar.
rui01 dedi: Bu konuya yazdığım mesajlar ile kavgaya gitmem arasındaki farkı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Toplumda "keko" diye adlandırılan insan tipine benziyorsunuz ve bu tarzdaki insanlar teke tek kavgaya geldimi etkisiz eleman oluyorlar.