Sevgiliye alınan hediyenin notuna ne yazabilirim?

Arkadaşlar merhaba, 12 Nisan sevgilimin doğum günü ve kendisine bir hediye aldım fakat bir türlü not kartına ne yazdıracağıma karar veremedim. Kendisine içinde ay olan bir ışıklı cam küre aldım, dolayısıyla ay ile ilgili olan bir şey yazmak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum. Ya çok anlamsız oluyor bulduklarım ya da fazla saçma. Yardımcı olun lütfen bu gidişle kuru kuru yollayacağım hediyeyi.
Gördüğüm o dolunay yüzün aşkın hüneri değil miydi? Söylesene ahu bakışlı, huzur yüzlü güzel kız. Senin adın aşk değil de neydi?
Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Bunu internetten buldum.

Sana baktım ayı gördüm...

Bu kısım feci sonlara yol açabilir.
Arkadaşlar merhaba, 12 Nisan sevgilimin doğum günü ve kendisine bir hediye aldım fakat bir türlü not kartına ne yazdıracağıma karar veremedim. Kendisine içinde ay olan bir ışıklı cam küre aldım, dolayısıyla ay ile ilgili olan bir şey yazmak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum. Ya çok anlamsız oluyor bulduklarım ya da fazla saçma. Yardımcı olun lütfen bu gidişle kuru kuru yollayacağım hediyeyi.

Yürek ay gibidir.
Vakti gelince tutulur.
Bunu buldum internetten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı