Herhangi bir faturanı ver ödesin. Canavar gibi hediye.
Net bir cevap vereyim, Allah rızası için alma! Çünkü Sevgililer Günü aynı Noel gibi, Miladi Yılbaşı gibi zina ve içkinin daha çok artması için kutlanan Hristiyan bayramlarıdır. Buradan daha detaylı anlayabilirsin:
" "
Allah kurtarsın, ben sizin iyiliğiniz için yazdım. Tercih sizin, zorlama yapmıyoruz.Hocam hemen işe din karıştırmayın herkes sizin gibi düşünmüyor lütfen yapmayın. Ayrıca arkadaşa cevaben daha önce bir sevgilim olsaydı sana cevap verirdim.
Saygı duyarım.Allah kurtarsın, ben sizin iyiliğiniz için yazdım. Tercih sizin, zorlama yapmıyoruz.
Net bir cevap vereyim, Allah rızası için alma! Çünkü Sevgililer Günü aynı Noel gibi, Miladi Yılbaşı gibi zina ve içkinin daha çok artması için kutlanan Hristiyan bayramlarıdır. Buradan daha detaylı anlayabilirsin:
" "
Sana bir soru soracağım. Senin annenin/babanın ya da kız/erkek kardeşinin birisi ile zina ederken (cinsel ilişkide) bulsan karşı taraftaki tavrın ne olurdu? İşte buyur, zinanın haram olduğu açık açık ortada.2 insanın birbirini sevip birlikte olmalarındaki sakınca tam olarak nedir?
Olayı cinsel ilişkiye nereden getirdin? Ben sana insanların birbirini sevip sevgili olmalarının ne sakıncası var diyorum.Sana bir soru soracağım. Senin annenin/babanın ya da kız/erkek kardeşinin birisi ile zina ederken (cinsel ilişkide) bulsan karşı taraftaki tavrın ne olurdu? İşte buyur, zinanın haram olduğu açık açık ortada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.