Sevgiliye Hediye Önerisi

Net bir cevap vereyim, Allah rızası için alma! Çünkü Sevgililer Günü aynı Noel gibi, Miladi Yılbaşı gibi zina ve içkinin daha çok artması için kutlanan Hristiyan bayramlarıdır. Buradan daha detaylı anlayabilirsin:
"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
"

Net bir cevap vereyim, Allah rızası için alma! Çünkü Sevgililer Günü aynı Noel gibi, Miladi Yılbaşı gibi zina ve içkinin daha çok artması için kutlanan Hristiyan bayramlarıdır. Buradan daha detaylı anlayabilirsin:
"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
"

Hocam hemen işe din karıştırmayın herkes sizin gibi düşünmüyor lütfen yapmayın. Ayrıca arkadaşa cevaben daha önce bir sevgilim olsaydı sana cevap verirdim 😒.

"
"

2 insanın birbirini sevip birlikte olmalarındaki sakınca tam olarak nedir?

2 insanın birbirini sevip birlikte olmalarındaki sakınca tam olarak nedir?
Sana bir soru soracağım. Senin annenin/babanın ya da kız/erkek kardeşinin birisi ile zina ederken (cinsel ilişkide) bulsan karşı taraftaki tavrın ne olurdu? İşte buyur, zinanın haram olduğu açık açık ortada.

Sana bir soru soracağım. Senin annenin/babanın ya da kız/erkek kardeşinin birisi ile zina ederken (cinsel ilişkide) bulsan karşı taraftaki tavrın ne olurdu? İşte buyur, zinanın haram olduğu açık açık ortada.
Olayı cinsel ilişkiye nereden getirdin? Ben sana insanların birbirini sevip sevgili olmalarının ne sakıncası var diyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı