emperorpalpatine
Hectopat
- Makaleler
- 2
Konuyu görünce kendime “Aga Be” diyesim geldi. 23 sene oldu hala sapım. Hayatımda sadece bir kere mektup aldım onda da “Kanka yarın CS 1.6 girelim mi?” yazıyordu.
Mutluluklar dilerim, darısı bizim başımıza.Böyle öneri başka nasıl gelebilir. Biz yiyerek mutlu oluyoruz.
Zamanı hiç gelmeyecek, sen getirmezsen.Konuyu görünce kendime “Aga Be” diyesim geldi. 23 sene oldu hala sapım. Hayatımda sadece bir kere mektup aldım onda da “Kanka yarın CS 1.6 girelim mi?” yazıyordu.
Zamanı hiç gelmeyecek, sen getirmezsen.
Yıllar geçmiş girme o toplara çokta duygusal yaklaşma bu konularda (üzerlerHocam var bir takıldığımız kız lise zamanlarımdan da korkuyorum açılmaya ayrıca farklı şehirlerdeyiz. İstanbul’dan Ankara’ya geldim Siyasal okumak için 2016 yılında. O İstanbul’da ben Ankara’da.
Yıllar geçmiş girme o toplara çokta duygusal yaklaşma bu konularda (üzerler).
Hocam konu başlığından çok sapmayalımHocam kızın beni sevdiğini düşünüyorum. Kendisi hukuk okuyor şu an sadece arkadaşız. En son geçen ay İstanbul da görüştük. Sizce çıkma teklifi etmelimiyim?
Hocam şuna çok güldüm ya. Hayatımda sadece bir kere mektup aldım onda da “Kanka yarın CS 1.6 girelim mi?” yazıyordu.
Ayrı konu açın hocam beni de etiketleyin.Hocam kızın beni sevdiğini düşünüyorum. Kendisi hukuk okuyor şu an sadece arkadaşız. En son geçen ay İstanbul da görüştük. Sizce çıkma teklifi etmelimiyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.