Hiçbir şey demeyin kız zaten bitirmiş siz çıkarın her yerden yolunuza bakın. Artık o kızla sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız.@Carven @ArslanbalaBörükan
Dediklerinizi okudum, anladım. Son mesajımdan sonra evet grubumuzdan çıkmadı fakat beni spotify'dan çıkarmış. Üstelik benle ara verdikten sonra instagrama eklediği çocukla spotifyda da takipleşmeye başlamış.
Açıkcası bitirmişse eğer yeni kişilerle konuşmasında bir mahsur göremiyorum ama bu beni yaralıyor. Çünkü ilişkimiz ciddiydi 3 yıl sürdü. 5 yıldır tanıdığım bir insandı. Ara verir vermez, Ayrılır ayrılmaz yeni birisiyle konuşmaya başlaması beni çeşitli sorulara itiyor. Ben onun için üzülüp 'yas' tutarken onun yeni biriyle konuşacak kadar rahat ve normal hissetmesi beni yaralıyor. İnsan değmezmişsin, bunu bana nasıl yapabilirsin ben bizim için çabalarken gibi gibi düşünüyor. Düşünmek yanlış sanırım aynılarını aslında benimde yapmam lazım herhalde. Yani ilişki esnasında ayrılmadan önce de o çocukla konuşup ediyor muydu, bilmiyorum. Ama kanımca başta normal arkadaş sohbet muhabbetti daha sonra hoşlantı başladı ve benimle de ara verince onu ekleyip konuşmaya başladılar.
Belki de beni kıskandırmaya çalışmaya devam ediyordur çünkü halen daha grubumuzdan çıkmadı ve bana istemiyorum gibi bir mesaj atmadı gibi gibi kendimi avutucu cümleleri kuruyorum.
2 gün daha yazmazsa bu perşembe günü değişmeye dair adımlar attığımı, psikolokla görüştüğümü, videolar izlediğimi ve kendimi değiştiriyor olmamın ilişkimize de çok güzel yansıyacağını eğer istersen görebiliriz, karar senin düşünmek için zamanımız da var, hiç birşey için geç değildir, senin düşünceni bilmek istiyorum diyeceğim. Ve bana bu sefer net bir cevap vermek durumunda kalacak. Düşüneceğim veya bitreceğim gibi.
offff of
Kızlar genelde kafada bitirene kadar ayrılmıyor yani ilişkiden sonra yas dönemi denilebilecek şeyi ilişki bitmeden önce yaşıyorlar. Tüm duyguları bitince de ayrılıyorlar. Yani hemen 3 yılı silmedi. Ayrılmak için 3 yılı silmeyi bekledi sonra da ayrıldı. Geri döner mi bilmiyorum dönse bile sağlıklı olmaz ilişkiniz. Hayatınıza devam etmeniz lazım. Daha önce de dediğim gibi siz ne yaparsanız yapın bir şey değişmeyecek boş yere yormayın kendinizi daha fazla.@SeanStrickland @ArslanbalaBörükan @Carven
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.
Size bir şey söyliyim. Ben çok uğraştım. Yazdım ettim, somut adımlar gösterdim. Ama hiç bir şekilde bana karşı en ufak duygusunu göstermedi. Ne biliyim 3 yıl seven alışan insan nasıl olurda bu kadar duygusal mesajlarıma uğraşlarımı görüp de en ufak bi üzüntü gösteremez. Kızlar kafada bitirince bu kadar duygusuz olabiliyor mu gerçekten? Bunu anlayamıyorum. Fotoğraflarımızı görüp de bu kadar hissiz kalabilmesini anlam veremiyorum, zoruma gidiyor. En çok da buna üzülüyorum. Seni sevmemiş demeyin. Sevdiğinden emindim. Ara verdikten sonra 1-2 gün çok iyiydi hala seviyordu beni düşünüyordu. Ne olduysa son 1 haftada oldu. Dolduruşa veya gaza da gelmiş olabilir bilemiyorum. Kafada tamamen bitirmek böyle bir şey mi oluyor?
Sizce duygulu mesajlarıma, yapıcı mesajlarıma böylesine soğuk cevaplar veren, bana karşı hissizleşen kız bir gün değerimi anlar da pişman olur mu? Geri döner mi?
Kızlar genelde kafada bitirene kadar ayrılmıyor yani ilişkiden sonra yas dönemi denilebilecek şeyi ilişki bitmeden önce yaşıyorlar. Tüm duyguları bitince de ayrılıyorlar. Yani hemen 3 yılı silmedi. Ayrılmak için 3 yılı silmeyi bekledi sonra da ayrıldı. Geri döner mi bilmiyorum dönse bile sağlıklı olmaz ilişkiniz. Hayatınıza devam etmeniz lazım. Daha önce de dediğim gibi siz ne yaparsanız yapın bir şey değişmeyecek boş yere <3