Sevgiliyle el ele tutuşmak

Merhaba, geçen konularda biraz tartışmıştık, çoğunuz ayrılmamı söylemişti ama ben kızı tamamen yanlış anlamışım ve tamamen suçsuz diyemem ama her neyse.

Gelelim asıl soruya: Bugün arkadaşı geldi ve bana dedi ki o senle temas etmek istiyor ama utanıyor falan ben de aynı şekilde biraz vicdanlı olduğum için çok temas edemiyorum, en fazla sarıldım yani o da haftada bir falan. Nasıl daha fazla temas edebilirim?
Yazık sana kardeşim . Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır

Konuyu okurken kendimi öldüresim geldi yamuk yumuk oldum.

Temas etmek ne demek? Elini tutmak veya sarılmaktan ötesini mi söylememizi bekliyorsun anlamadım yani.

Nasıl temastan kastın ne ileride maneviyat olarak zarar filan görürsün benden söylemesi.
Ayrica nasıl yanlış anlamışsın açıklar mısın suçsuz da değil demişsin bu kadar kolay affetme yoksa çok oynarlar senle benden öneri.

Konuyu okurken kendimi öldüresim geldi yamuk yumuk oldum.

Temas etmek ne demek? Elini tutmak veya sarılmaktan ötesini mi söylememizi bekliyorsun anlamadım yani.

Dostum yine cevabını koydun. 😀

Sevgiliye dokunamayacaksan ne anlamı var? 😄

Merhaba, geçen konularda biraz tartışmıştık, çoğunuz ayrılmamı söylemişti ama ben kızı tamamen yanlış anlamışım ve tamamen suçsuz diyemem ama her neyse.

Gelelim asıl soruya: Bugün arkadaşı geldi ve bana dedi ki o senle temas etmek istiyor ama utanıyor falan ben de aynı şekilde biraz vicdanlı olduğum için çok temas edemiyorum, en fazla sarıldım yani o da haftada bir falan. Nasıl daha fazla temas edebilirim?
Konuya bak ahaha git canın istediği zaman sarıl o da istiyorsa ne diyebilir ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı