Sevgiliyle kavga etmek

Albatheusxd

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Streamer/Gamer
Hızlıca konuya giriyorum taktik lazım.

Eski kullanmadığım bir hesabım vardı, bu hesabımda onunla tanışmadan önce takipleştiğim ve şu anda da aktif kullandığım hesaplarımdan çıkarttırdığı bir kız varmış.
Hesabın eski olduğunu ve kullanmadığım için fark etmediğimi söyledim. Kavga ettik ve neden takip ediyorsun dedi. Her neyse bu konuda biraz yumuşadık derken, kızın beni takip etmediğini, benim onu takip ettiğimi sevgilim şimdi dediğinde fark ettim. Ancak işler karıştı. Ben onun beni takip ettiğini, benim onu etmediğimi sanıyordum. Ve ilk başında öyle yorumladım hiç fark etmedim benim onu takip ettiğimi. Hep o ediyor sanıyordum. Onada o beni ediyor ben etmiyorum dedim. Anlık dalgınlıkla fark etmedim. Yaklaşık 30 dakika kavga ettik. Halada ediyoruz. Güvenimi sarstın yalan söyledin diyor. Diyorum dalgınlıkta oldu diye ama nafile. 30 dakikada nasıl dalgınlık yaşayabilirsin diyor. Yardımcı olur musunuz?

@Albatheusxd duyguları iyi yönetmemek ortada bir sebep yokken paranoya yapmak diyebilirim. Yapabileceğin pek bir şey de yok bu konuda.

Kral bir şekilde bir şey yapmam gerekiyor. Kıza açıklıyorum her şeyi diyorum ama hala bir açıklama yapmazsan yalan söylediğine inanmak zorunda kalırım diyor. 1.5 senelik ilişki.

@Albatheusxd kız daha önce yapiyor muydu peki konu da bahsetmedigin için sormadım da son zamanlarda yapıyorsa senden soğumuş da olabilir. Direk olayı anlat baktın olmadı yapabileceğin bir şey yok.

Soğumuş olamaz asla öyle davranmıyor normalde öyle hissetsem zaten ben uzatmam. Gitsede geri gelir bunu da biliyorum sevdiğini biliyorum inanıyorum. Olayı anlattım, ben ona ilk başta o beni takip ediyor ben onu etmiyorum demiştim. Fark etmediğimi ve dalgınlıkla olduğunu belirttim. Belki bunu demeden önce ilk bana kızı takıp ettiğimi söylediğinde çıkartmış olabilirim diye düşündüm bunu da söyledim. Ama olmadı düzelmedi. Her şeyin üstüne yemin dahi ettim hala aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı