Sevgiye muhtaç biri miyim?

İlgiye bağlı kalmışsınız, bundan dolayı gitmesi en muhtemel kişiyi bile hayatınızın en önemli noktasına koyuyorsunuz. Biraz kendini ego var gibi görünüyor. Siz en iyisi psikoterapiste gidin, sorununuzu çözeceklerdir. Forumdaki çoğu kişi, yaşanmışlıklardan tavsiye veriyor sadece.

Hocam yalnız piyonlarda sona ulaştığında vezir olabilirler.

Paran varsa psikolağa git.
Yoksa sosyalleşmeye çalış ve çok kitap oku. Özgüvensiz ve yolunu bulamayan elemanın tekisin, probleminin çözümü yine senin içinde yatıyor.

Hocam buradakiler size bir psikolog vb. kadar yardımcı olamayabilirler. Bilmeden sizi daha kötü yapacak bir şey söylerler iyice gidersiniz. Alanında uzman birine danışmanız da fayda var.

Kendin içine kapaniksin konuşkan olamamışsın bu yaşına kadar diye konuşkan normal sosyal aktif yaşantısı olan insanlar sana itici gelmemeli sorun onlarda değil sende

Aynı durumları bende yaşıyorum ama sadece olayları hiç kafaya takmam 10 20 tane başımda sözde arkadaş olacağına 1 adet adam olsun ve hiçbir zaman kendimi bir kız için üzmedim ki değmezde zaten.

Daha zaten 16 yaşındasın daha evlilik hayali kurmak için çok erken

Bir kız için böyle olma. Benim kız arkadaşım var ne oldu? Hiçbir şey olmadı. Zaman kaybı resmen. Kişiliğini drğiştirmelisin.

Kadınları fazla ciddiye alma onların kafa yapısı çok farklı. Sosyal olmak zorundaymış gibi hissetme kendini. Toplumda en çok sorun çıkaran insanlar fazla sosyal olanlar zaten. Kendine hobi bul bu düşüncelerden uzaklaşmana yardımcı olur. Askere gidince ileride insanlara bakış açın çok değişecek. Aile konusunda tercih senin, kendini ait hissettiğin yerde yaşa. Arkadaşların dediği gibi psikoloğa da gidebilirsin rahatlarsın bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…