Sevilen kıza nasıl açılabilirsiniz?

Lisede kızlara açılmaktan kokmayın en fazla Red yiyorsunuz bu da sizi daha güçlü yapıyor, ne demişler öldürmeyen acı güçlendirir.
Tüm kızlar 12'lerle çıkıyor açılırsam 12'ler tarafından malum yerlerimi birbirinden ayırırlar.
 
Tüm kızlar 12'lerle çıkıyor açılırsam 12'ler tarafından malum yerlerimi birbirinden ayırırlar.

Korkarak nereye kadar en fazla temizinden dayağını yer, kız için dayak yemeyecekte ne için yiyecek başka? Bir de kız etkilenir "oo benim için 12'lere kafa tutuyor" gibisinden.
 
Korkarak nereye kadar en fazla temizinden dayağını yer, kız için dayak yemeyecekte ne için yiyecek başka? Bir de kız etkilenir "oo benim için 12'lere kafa tutuyor" gibisinden.
Tamam da yiyeceğim dayak o kadar fazla olacaktır ki okula gidemem :D bizim okulda cinayetten falan alınanlar var.
 
Kız bana göre çok güzel ama açılmaya utanıyorum ret yersem diye ama hep baktığımda baktığımı görüyor. Açılmaya da korkuyorum. Ne yapayım sizce?

Baştan gümledin zaten. "Kız bana göre çok güzel." evet sadece bu cümle hakkında en az 5 sayfalık makale yazarım. Bu kendini küçük görmektir, kendini ezdirmekten başka bir işe yaramaz. Kızı sevdiğin için çok güzel geliyor emin ol. Yok şu kız bu kadar güzel ben bu kadar çirkinim böyle ilişki olmaz fasa fiso lafları geç. Ne kızlar gördüm dünya güzeli ama kişiliği rezalet 10 dakikalık muhabbetle bile kendinden soğutuyor. O yüzden güzelliği kenara at kızla iletişim kur kişiliğini gör. Ortak yönleriniz neler, film müzik zevkleriniz uyuşuyor mu ve en önemlisi beraberken eğleniyor musunuz? Vallahi sana tavsiye gidip seni seviyorum, benimle çıkar mısın gibi girme. Önce kızı tanı birbirinizle bir iletişiminiz olsun beraber aktiviteler yapın. Mesela kızla konuşuyorsun 2 haftadır-1 aydır konuşuyorsun de okul çıkışı-dershane çıkısı vs. gidelim bi' kahve içelim. Şu film gelmiş sana da uygunsa beraber gidelim vs. de. Sonrası kendiliğinden olur zaten. Ya da dümdüz git kızla konuş. Ben ilk anlattığım yolu kullanıyorum en azından önceden kızı tanımış oluyorum.
 
Baştan gümledin zaten. "kız bana göre çok güzel." evet sadece bu cümle hakkında en az 5 sayfalık makale yazarım. Bu kendini küçük görmektir, kendini ezdirmekten başka bir işe yaramaz. Kızı sevdiğin için çok güzel geliyor emin ol. Yok şu kız bu kadar güzel ben bu kadar çirkinim böyle ilişki olmaz fasa fiso lafları geç. Ne kızlar gördüm dünya güzeli ama kişiliği rezalet 10 dakikalık muhabbetle bile kendinden soğutuyor. O yüzden güzelliği kenara at kızla iletişim kur kişiliğini gör. Ortak yönleriniz neler, film müzik zevkleriniz uyuşuyor mu ve en önemlisi beraberken eğleniyor musunuz? Vallahi sana tavsiye gidip seni seviyorum, benimle çıkar mısın gibi girme. Önce kızı tanı birbirinizle bir iletişiminiz olsun beraber aktiviteler yapın. Mesela kızla konuşuyorsun 2 haftadır-1 aydır konuşuyorsun de okul çıkışı-dershane çıkısı vs. gidelim bi' kahve içelim. Şu film gelmiş sana da uygunsa beraber gidelim vs. de. Sonrası kendiliğinden olur zaten. Ya da dümdüz git kızla konuş. Ben ilk anlattığım yolu kullanıyorum en azından önceden kızı tanımış oluyorum.

Bu dedikleriniz evlenmek için iyi olurda, bu lise aşkı büyük bir ihtimalle çoğu zaman 1 ay bile sürmez.
Kızın yanına ona açıl Red yersen Allah razı olsun DC oynuyorduk dersin.

İşte zeka!
 
Kızın yanına git ona açıl Red yersen Allah razı olsun DC oynuyorduk dersin kabul ederse konuya gelip teşekkür edersin. Yalnız ben yapamıyorum bunu o nasıl oluyor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı