Sevilen nesne zarar görünce olay nasıl unutulur?

Ben ağlamak bir çözüm demedim, mesajlarımı halen okumuyorsunuz.
Kendini bir eşyaya bağlayıp ona üzülen birisine girdiği melankolik ruh halinden kendini kurtarması için durumun basitliğini ve atlatılabilirliğini anlatmaya çalışacağınız yerde "Aman ne olabilir ki?" diyip geçilecek bir konuyu daha da gözünde büyütüp "tecrübe" adı altında anlatmaya çalışıyorsunuz. Kendinize de konu sahibine de yazık.

Sizin "basit şey" diye yorumladığınız olay, farklı kişiler tarafından farklı şekillerde yorumlanabilir. Sizin için önemsiz olan şey, onun için önemli olabilir.

Halen mesajlarımı okumuyorsun.
Olayı unutmaya çalışmak seni daha çok üzecek çünkü olayı unutman mümkün değil.

Kulaklığınız sizi aldattı, sorun etmeyin bolca kulaklık var alınmamış. Birini alır evlenirsiniz artık. Umarım sonraki aldığınız kulaklık sizi aldatmaz (!)

Nesnelere bu kadar bağlanıp üzülüyorsan ileride ilişkilerde ne yapacaksın çok merak ediyorum. Bence silkelenip kendine gel.

Arkadaşlar kulaklığı mı hala unutmadım ama hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…