Sevilen nesne zarar görünce olay nasıl unutulur?

Ben ağlamak bir çözüm demedim, mesajlarımı halen okumuyorsunuz.
Kendini bir eşyaya bağlayıp ona üzülen birisine girdiği melankolik ruh halinden kendini kurtarması için durumun basitliğini ve atlatılabilirliğini anlatmaya çalışacağınız yerde "Aman ne olabilir ki?" diyip geçilecek bir konuyu daha da gözünde büyütüp "tecrübe" adı altında anlatmaya çalışıyorsunuz. Kendinize de konu sahibine de yazık.

Sizin "basit şey" diye yorumladığınız olay, farklı kişiler tarafından farklı şekillerde yorumlanabilir. Sizin için önemsiz olan şey, onun için önemli olabilir.
 
Kendini bir eşyaya bağlayıp ona üzülen birisine girdiği melankolik ruh halinden kendini kurtarması için durumun basitliğini ve atlatabilirliğini anlatmaya çalışacağınız yerde "Aman ne olabilir ki?" diyip geçilecek bir konuyu daha da gözünde büyütüp "tecrübe" adı altında anlatmaya çalışıyorsunuz. Kendinize de konu sahibine de yazık.
Halen mesajlarımı okumuyorsun.
Seni öldürmeyen şey seni güçlendirir. Her olaydan pozitif bir şey çıkarmaya çalış, bu kafada olduğun zaman stresi kendi avantajına kullanıyorsun. Stres; insanı geliştirir, güçlendirir ve harekete geçirir. Stresten kurtulamazsın zaten.
Olayı unutmaya çalışmak seni daha çok üzecek çünkü olayı unutman mümkün değil.
 
Nesnelere bu kadar bağlanıp üzülüyorsan ileride ilişkilerde ne yapacaksın çok merak ediyorum. Bence silkelenip kendine gel.
 
Arkadaşlar kulaklığı mı hala unutmadım ama hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın amin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı